reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

U nas tez wieje jak nie wiem co i co po chwile pada deszcz:wściekła/y:
Siedzimy juz 3 dzien z rzedu jak kołki w domu:-(
Kuba wlasnie zasnał, mąż jeszcze śpi wiec cieszę sie spokojem hehe:-D
Starszy sobie nagrabil i chyba bo sie wstać:-D

Wczoraj Kuba jadł loda i chcial jeszcze jednego i mu obiecalam, ze dzisiaj dostanie jak zje obiad:tak: i odkad rano sie obudzil prowadzil mnie do kuchni, wyciaga ziemniaki, garnek i chce "gotowac" a ja mu mowie, ze za wczesnie, najpierw sniadanko, pomarudzil ale zjadł:tak: i znow chce gotowac, ja nie wiem o co chodzi bo kompletnie zapomnialam o tym, ze mu loda obiecałam po obiadku:zawstydzona/y: w koncu o 11 poszlismy robic spaghetti bo myslalam juz, ze moze taki glodny:-D jak zrobilismy tak Kuba zasiada za stolem czeka, je strasznie szybko:szok: w koncu zjadl wszystko i leci pod lodowke i na caly dom wola: " LUJA LUJA" (tak mowi na loda:zawstydzona/y:) a ja wreszcie zajarzylam o co chodzi:-D

agrafka no to Alutka juz pieknie mowi, zazdroszcze:tak: fajny tekst do taty:-D

reklama
Moj Olinek wstał dzis po 8 i juz po 10 ziewał ale gdzie tam było do spania. Po 12 posadzilam przed bajką ale zsikał sie w galoty i biegał dalej ze szczotką. Kompletnie nie widac bylo ze chce spac ale taka ciemnota na dworze ze polzylismy sie do sypialni, poczytalam bajeczkę chwilkę i zasnął w sekundę, uffff pojdzie wieczorem wczesniej spac :) a ja leze sobie pod kocykiem i oglądam tv RAJUUUUUUUUUUALE MI DOBRZE!!!!!!!!!!

Kuba mnie dzisiaj doprowadza do szału :szok: ,normalnie go do kąta postawiłam a on się śmiał :wściekła/y: no i co ja mam z nim zrobić , udało mi się go położyć więc mam nadzieje że jak wstanie to będzie lepszy tym bardziej że idziemy w odwiedziny do szpitala poznać nowe maleństwo :tak:
pola hahah obiecałaś to daj :-D ,mój też lubi lody ale daję mu bardzo rzadko , za to tatuś nauczył go jeść bitą śmietanę w sprayu i jak tylko usłyszy że ktoś jej używa to leci z otwartą buzią , ostatnio u teściowej otworzył lodówkę ,wyjął śmietanę i kazał sobie psikać :tak::-D

no to Marcel smak loda poznał w wakacje. Kilka razy polizał. No i tak moze z dwa lody troszke posmakował i to wszystko :zawstydzona/y:
Za to ja pojadłam naleśników dukanowych i odpadłam. Leże i kwicze :-p Wszelkie siły mi odeszły a ogarnęło błogie lenistwo. Obiad mam dla wszystkich wiec poleze chwilke. A potem coś porobie ;-)

GOSIU zdrówka!
MAMA ja tez leże :-D

Ja mam te krzesełko ikea ale nie wiem czy z wadliwej seri, pasów nie uzywam, nawet nie wiem gdzie je mam, ale małego na krzesełku nie zostawiam samego, bardzo szybko się z niego wychodzi, raz poszlam na chwilę do kuchni, wracam a Oli siedział na blacie :no:

idę po chipsy :-D

Mój Oli lodów nie jadł jeszcze.

Mama jesteś typowo na Dukanie?

:tak: a przynajmniej sie staram. Na razie mi wychodzi ;-) Chociaz wczoraj waga stała bo owul. sie przyczepiła. Ale mam nadzieje ze jutro zalicze spadek. Kurcze, mam nadzieje ze przetrwam ta diete a ze i pozniej bede inaczej jesc. Moze jak zobacze rezultat to bede dbac o to, bo bedzie warto.

Gosiu zdrówka!

Pola Kubuś świetny :-D

Moja Asia lody uwielbia i wsuwa od daaawna. Teraz kupujemy rzadziej. Za to zwyczajem stało się kupowanie rurki z kremem - jeśli widzi budkę z rurkami to wrzeszczy z daleka:-D a pech chce że mieszkamy stanowczo za blisko+przychodnia na przeciwko budki:-D
Do tego codziennie po żłobku musi dostać bułkę w łapkę i soczek:tak:

reklama
Kuba tez bardzo lubi lody,nie daje mu codziennie ale wczoraj mial obiecane, wiec nie bede z dziecka glupka robić:-D na szczescie ostatni był, jutro bede musiala mowic dziecku, ze tata jeszcze nie dostał wypłaty i musi poczekać na kolejne:-D

gosiulek ZDROWIA!!!

Do góry