reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Marta a wysłałaś ten link danej osobie? Mi sie jeszcze nie zdarzyło by ktoś nie mógł wejśc, nawet ten niezalogowany.

edit.Gosia znalazłam. Ania dzisiaj po 13-tej? :szok: to faktycznie się namęczyła biedna...

reklama
Ojej ale bidula się namęczyła....:szok:
Ana współczuję.Kurcze Wy to się macie.Zdrówka.Niech już nikt nie choruje....
Dziewczyny jakie tabletki Wam na alergię pomagają? Ja nie wiem czy to przeziębienie czy alergia.Mam dość. Wzięłam claritine i w nocy aleric i g...o.:wściekła/y:

Hej,

jeju Wy tu o wadze gadacie, ja na razie sie nie wypowiadam na temat swojej:-D test zrobilam 16 pażdziernika i od tej pory 3.5 kg w górę:zawstydzona/y:

Ja "całe" życie wazyłam 62 kg (172 cm), no oprocz jednego mojego wyskoku (40 kg:zawstydzona/y:), pozniej przytylo sie troche ale po 3 miesiacach pobytu w Anglii waga pokazala 53 kg:tak: a pozniej to juz...szkoda gadac:-D
Lotka tez zaczynałam ta ciąże z waga 5 kg wiecej niż z Kubą:tak:

Normalnie jestem dzisiaj taka wkur...(norma w sumie od pewnego czasu) ze brak słów:wściekła/y: za dwa tygodnie nawiedza nas teściowa:szok: niby na krotko ale ja już mam dość :zawstydzona/y: męża mam ochotę zabić, a o Niej juz nie wspmnę, kurde tak sie cieszylam, ze dlugo jej nie zobacze atu...stesknila sie za Kubusiem:wściekła/y:
Ja mam na Nią uczulenie, doslownie, jak sie pochoruje to moj bedzie zalował:-( a kiedys naprawde ja UWIELBIALAM, jednak za duzo spraw ujrzalo swiatlo dzienne:tak: nie trawię tej kobiety:no:

Ja też zaczynałam drugą ciążę z 5 kg więcej niż przy pierwszej.

A mi się gaz skończył, a właśnie Kilolkowe pulpeciki robię.:wściekła/y::wściekła/y:Ale jestem wściekła. Nie dość że mielonego nie wyjęłam wcześniej i rozmrażałam w mikrofalówce gdzie mi się część ugotowała to teraz gaz się skończył. :wściekła/y::wściekła/y: A tak ładnie pachną:-p Zanim Ł przyjdzie z pracy i pojedzie po nowy to z głodu skonamy

Pola przykro się czyta ze masz takie nastroje złe :( ale niestety hormony potrafią duzo złego zrobic, jednak musisz postarac sie wyciszyc, bo jest Kubus, jest i dzidzia w brzuszku! Wiem łatwo mowic, ale przechodzic ciążę w ciągłym stresie tez nie mozna :(

Ewelia no to masz przechlapane :( Oprocz męza nie masz kogo prosic o pomoc?

U nas własnie ksiądz po kolędzie chodził. Na dole mama go przyjmowała, jakis nowy, fircykowaty hehehe, smieszny. Na początku miałam nie schodzic, dopiero co Oli zasnął ale....zaprosiłam go potem na gorę zeby nam mieszkanko poswięcił, Olinka w sypialni tez, jego pokoik, nasz pokoj dzienny itd.
Kurczę ksiądz powiedział ze nasz proboszcz, naprawdę swietny człowiek z energią, werwą, ma ok 50 lat ale duchem młody ze hej przenoszą go gdzies? ja szie na tych sprawach nie znam ale za bardzo nie podoba mi sie to przemieszczanie się księzy, jeszcze jak młody itd to jeszcze ale ten, wszyscy go kochają, buduje kosciół, tyle pracy wklada w to wszystko, w szkole uczy, pamiętam jeszcze za moich czasów tez był tutaj, potem go przeniesli i znowu jakis czas temu wrocił. Kazdy zazdrosicił klasom ktore uczył, grał im na gitarze, mojego Huberta uczył, do tej pory rękę sobie wszędzie podają, a mój H do koscioła nie chodzi i znowu nim rzucają w swiat :-( co człowiek korzenie zapusci znowu go przesadzają :-(

idę sie zrelaksowac do lozeczka, dzis Olinka muszę budzic o 17 bo znowu mi o 23 pojdzie spac.

ps. ksiądz sie pyta i jaki ten moj maz jest, czy dobry? A ja mowię "najlepszy" ;D i tak naprawdę jest tylko czemu ja ciągle na niego do niego psioczę? ;p

Ostatnia edycja:
reklama
Moje dziecko wstało w zupełnie innym humorze.
Ula no tak to już jest...
A mojego znajomego księdza mama dzisiaj zmarła.Miała 91lat.Odeszła cichutko.Zasłuzyła sobie na taką śmierć.Wczoraj miała imieniny a więc jeszcze wszystkich usłyszała a wszyscy ją. Ma dwóch synów księży i córkę siostrę zakonną.Oprócz tego pochowała dwóch synów.Jednego w wieku21lat.Utoną ratując dziecko.Wszystkich miała 11.

edit.Jeszcze Wam powiem odnoście tego 2,5-letniego dziecka które spadło ze schodów i się zabiło.matka ubrała jego i siostrzyczkę 4-letnią na dwór.Wystawiła ich za drzwi i na sekundę się cofnęła po kurtkę.W tym czasi mały spadł.
prokuratura się za to wzięła.Boże....ja rozumiem współczuję matce. Nie dośc że straciła dziecko pewnie ze swojej winy więc i tak już strasznie cierpi to jeszce to...

Ostatnia edycja:
Do góry