reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Witajcie ja z rana troszkę pogarnęłam i musiałam iśc do gołębnika, bo mój mąż późńo coś ostatnio wraca i nie ma czasu. Dziadek ma wolne to Jasiek u nich poszalał troche, a co zakłóciłam dziadkom leżakowanie, ale coś ostatnio rzadko tam chodził, więc dziś dał im wycisk.

Co do wagi to każdy wie co chce. Mi moja nie przeszkadza, ale ze względu na męża chciałabym troche przytyć, bo on marudzi, że za chuda za koścista itd. itp. Pieszczotliwie nazywa mnie szkieletorkiem, wolałabym coś bardziej romantycznego. Brzuch mam ok, ale mięśni na nim to w ogóle nie ma.

MARTOLINKA ile razy w tygodniu Antonio jest w klubiki.

ANA a jak tam Twój małżonek już po ospie ?

CLEO na prawdę miło się słyszy, że jesteś zadowolona z pracy. Oby tak dalej i czekamy na promocje :tak:

DZIUNKA już po rozmowie z klientem. Praca z ludźmi jest trudna, bo różńe egzemplarze się trafiają. Ale tak jak dziewczyny piszą jeden na 7 lat, to kochana nie ma sie co zamartwiać. Powodzenia dla A.

ULA zdrowia dla babci. A Olinek no cóż dziś ma dzień na pokazywanie różków, a wyczuł, że sikanie to ważna kwestia, wiec się buntuje. Cierpliwości :) Z tym praniem to masz przekichane.

reklama
Dzięki za kciuki. Z klientem nie było tak źle, po prostu jak facetowi trzeba tłumaczyć;-) a A też swoje w miarę pozałatwiał ;-) Także jest ok, ale takie poddenerwowanie zostało, nie wiem dlaczego...

Gosiu kiedys mielismy filtr na kran i on zapychał sie batrdzos zybko, boje sie ze na dole gdyby był tez zapchany byłby wiecznie ale chyba musimy cos pomyslec.

Oli powiedział idziemy na dwor a ja ubieram go jak głupia juz tyle czasu, idzie, nie dizei i takj w kolko i ciągle podspiewuje tak szyderczo fiu fiu fiuuuuuuuuuu

Gosiulek - nie wiem czy pocieszę czy zasmucę, nawet jak mówi to 3-latek potrafi jęczeć, jojczyć i nie wiadomo o co lotto.:wściekła/y:
Pathanka
- mąż jeszcze z ospą, smarujemy i czekamy kiedy zaczną przysychać i pojawiać się strupy, Gosi strupy ostatnie odpadają, a Hance zaczynają się pojawiać krostki:szok: Trzymam kciuki za przytycie, moja kumpela też chce ale jej nie wychodzi :-D
Dziunka - to super, że jakoś Wam wyszło ;-)

reklama
hej
Gosiu Kasia urodziła kilka minut po 13-tej niunia waży 3800g biedna się nacierpiała bo miała bóle i nie miała rozwarcia (miałam to samo przy Kubie) no ale już tuli swoją kruszynke :tak:,pewnie niedługo pojawi się fotka na fb
dziewczyny moje maluchy śpią a ja mam chwilkę dla siebie :szok::-) , ugotowałam pomidorówkę a drugie przygotowałam wczoraj :tak:
u mnie dzisiaj leje i wieje aż się wychodzić nie chce ,za to wczoraj zaliczyłam pierwszy samodzielny spacer (sama z dziećmi) no i nawet nie było źle , Kuba dzielnie maszerował chociaż pod koniec już chciał na ręce ale udało mi się go zagadać i doszedł do domu na własnych nóżkach :-)

edit Martolinka nie trzeba być zalogowanym (przynajmniej tak było do tej pory)

Do góry