reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
hej :)

ILONKO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU SLUBU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ps nie stresuj się kobieto bo to Wasz dzien a ludzie ktorzy beda na Was patrzyli to najbliźsi, prawda? Wiec nawet jakby ...tfu.....przecież znają Was nie od dzis :)

U mnie dzis niby 20 stopni ale wieje, jest pochmurnie a są dni miasta. Tak planowalam isc z małym na kucyki, balony itd a tutaj chorujemy ;/ przynajmniej nie ma upału i nie zal az tak bardzo.

Apropo facetów hehehe (mężu pozdrawiam) ja tych facetów z lozka bym nie wygoniła ;D
YouTube - ‪Britney Spears - Womanizer (Director's Cut) (Canada Version)‬‏
YouTube - ‪Jennifer Lopez - I'm Into You ft. Lil Wayne‬‏

My juz po basenie:tak:Antek śpi.
Jest cudna , ciepła , ale nie goraca pogoda :tak:
Nie pogadałam sobei z etan dzis , bo M zapomniał kluczy do domu i musiałam szybko jechac , bo stał biedak pod drzwiami.

Ula no prosze jakie ciacha :p Mi sie wczoraj podobał jeszcze Sebastian Karpiel Bułecka

ehhh no moze i wszystkie u Ilony - ale nie ja :D
My wróciliśmy juz od rodziców do siebie po drodze zahaczając o festyn rycerski...młody nie chce zasnac a ja jestem chora nie uwierzycie na co ;/ ANGINA tzn angina by byla gdybym miala migdałki. Teraz "tylko" napiernicza mnie całe gardło do tego stopnia ze mówienie ograniczam do minimum + łamie mnie we wszystkich kościach. I sama nie wiem od czego to.....

Mi sie wczoraj podobał jeszcze Sebastian Karpiel Bułecka

Oj ale bym go schrupała:-D

Dziś cały dzień w efekcie spędziliśmy u mamy pracując w ogrodzie, nawet dzieciaki zamiatały, woziły taczką gałęzie, ubaw był po pachy:tak: kłótni o miotły też nie zabrakło:-D Asia na samo wejście buty zdjęła i biegała na boso. Nóg nie mogłyśmy domyć...;-)

Przysnęłam przy usypianiu Asi, budzę się a tam kumpel na fotelu:szok: ładnie go przywitałam "Co Ty tu robisz?":-D Nie dość tego na stole dla mnie - :nerd: - cin cin z colą i cienkie westy ice:szok: zwariowali chłopaki:-D

reklama
ilona i druga polowo ilony:) cudownej nowej drogi zyciowej!!!! i wielki obsliniony calus od ignasia:)

a my caly dzien poza domem, rano na dzialce, oblukalismy czy mrowki juz kaput (3 mrowiska ble) a potem targi mother&baby:) znalezlismy w koncu moze jakies zajecia dla ignaca: pilka nozna dla maluszkow:) w pilke to on jest mistrzem;D
:

Do góry