reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Martolinka - niestety life is brutal and full of zasadzkas and kopas w dupas;-) ; to tak jak kiedyś nasze dzieci odkryją, że św. Mikołaj jest tylko w bajkach.... a na żywca to podróby.

reklama
ZAJEBISTA! Muszę sponsora znaleźć:-p

I jak po lekarzu? Cieszę się ze mocz ok!

Też ich wyczekuję:tak: A Opole oglądamy:tak:

Mój dzień już zaburzony - młoda poszła spać dopiero o 20:30:baffled: co prawda chętnie i zasnęła w sekundę...

Właśnie kombinujemy jak tu rozkręcić na jutro imprezę...dzieciakom już załatwiliśmy całonocną opiekę.
z Michalem wszystko ok, napisalam na zdrowiu

hahahaha dzieczyny ale się usmiałam
z niegramolącego męża etny
zapłakanej babci poli
nierealnego balaganu
i jeszcze gejoskich fantazji martolinki :D hehhehhe
tylko skoczyłam do sklepu, a tu tyle uciechy

a jesli chodzi o fantazje... oj jaki fajny facio ma nocne dyzury w jednej aptece u mnie... hmmm mniamuśny. Moje dzieci mają szczęście, ze ta apteka szmat drogi ode mnie, bo bym je specjalnie nocami chorowala by go częściej odwiedzać ;)

Hej dziewczyny.
Ale sie naśmiałam z waszych postów(niektórych oczywiście) ;-)
Tak z grubsza przeleciałam listopad ale nie wiem co komu napisać.
Wszystko już prawie gotowe do ślubu, a ja mam stresa ze hoho. No nic trzymajcie kciuki zebym nie padła przed ołtarzem, nie przewróciła sie idąc, i nie pomyliła na przysiedze.

Dziunka coś mi sie obiło ze A wrócił??

Hej dziewczyny.
Ale sie naśmiałam z waszych postów(niektórych oczywiście) ;-)
Tak z grubsza przeleciałam listopad ale nie wiem co komu napisać.
Wszystko już prawie gotowe do ślubu, a ja mam stresa ze hoho. No nic trzymajcie kciuki zebym nie padła przed ołtarzem, nie przewróciła sie idąc, i nie pomyliła na przysiedze.

Dziunka coś mi sie obiło ze A wrócił??

Wszytsko się uda, trzymam kciuki! A A wrócił, tak:tak:

Dziewczyny, ja się też KIEDYŚ kochałam w Piasku, teraz podobają mi się całkiem inni faceci. Na przykład Piotr Cugowski, Łozo z Afromental i OCZYWIŚCIE Lenny Kravitz, mraaaauuuuuuu:-D:-D

Ilona !!!! dziś jest Wasz wielki dzień... żeby szybko stres uciekł daaleko . Bądźcie szczęśliwi na Waszej nowej drodze:tak:

M dziś obiecał pomóc ojcu a ja jade z małym na basen . Wczesnej musze kupic siostrze prezent , bo ma razem ze szwagrem jutro urodzinki:tak:
Miłego dnia kobitki

Poza tym zachecam Was do zajrzenie do Kilolkowego sklepiku z bizuteria... cudeńka tworzy Ilonka

reklama
Do góry