reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Hej dziewczyny, ja tylko na sekunde. Nie mam czasu nic przeczytać. U mnie dobrze, stres jest ogromy. Później napisze wiecej. Pa

Ja pierniczę:szok: ale maluszki cudne;-)

ILONKO KOCHANIE! TRZYMAJ SIĘ W TYM NAJWAŻNIEJSZYM DNIU W TWOIM ŻYCIU!!!! BUZIACZKI!!! I daj ten adres na pw żebym zdążyła poświadkować;-)

Dobry wieczorek! Znowu ostatnio nie miałam weny na pisanie. Jesteśmy po zdjęciu szwów jednak bez afer się nie obyło. Miałam zdjąć prywatnie jednak tak przed zdjęciem nikt rany nie ogląda wiec pojechałam do szpitala na fundusz. Tam oczywiście lekarz bez rejestracji nie chciał mnie przyjąć a jak powiedziałam, że terminy maja na lipiec to on wzruszył ramionami. Oczywiście powiedziałam, że złoże skarge więc za jakąś chwile z wielka łachą obejrzał małego i zdjął szwy z rączki. Kazał z buzią przyjść za 3 dni i dziś mieliśmy zdjęte te najgorsze. Od razu lepiej wygląda :)))

Ula zdrówka dla synka!!!!
dobrze że macie to już za sobą :-)
ja tez mam taki na podczerwień, do ucha i czoła ale tez róznie mierzy. Mimo to nim teraz mierze, bo najmniejszy problem. Mierze kilk razy i wyciagam średnią
też tak robiłam dopóki się nie zepsuł ;-) ,ale kolejny kupuje też na podczerwień :tak:
A przyjechał, a razem z nim moje lenistwo :-p i deszcz - HURRA!
Asia nam świrowała w nocy ale tyle czasu spałyśmy same że podczas pobudek była w szoku że jakiś facet z nami leży:-D rano wróciło do normy, wisi na tatku a jak on poszedł odprowadzić Julię to Aśka popłakała się na maksa.:dry:
fajnie że masz swojego chłopa przy sobie , szkoda tylko że będzie musiał znowu wyjechać a wy się do tego znowu przyzwyczajać
Hej dziewczyny, ja tylko na sekunde. Nie mam czasu nic przeczytać. U mnie dobrze, stres jest ogromy. Później napisze wiecej. Pa
Ilonka Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia :-):-):-) ,powodzenia jutro :tak:

takie świństwa to sama z nim rób:-D
hhahhaha!!! ale sie ussmiałam hhaha

3 kobiety na łóżku!!! napawdę szok. Ja sie sama nie moglam zmieśic. Ale patrzcie jakie one wszystkie czyściutkie, wyszorowane. TO mnie strasnzie po oczach uderza i ta biel koszul, ciekawe czy jak nie ma fotoreporterów to wogole maja koszule

anawawka dzieki, wycieczka super się udala, choć dzieci juz po wejściu z parkingu pod mostem na starówkę po schodach już wołały, ze chcą do domu, leniwce jedne. Wcale nie wiało i pogoda byla ekstra mimo, ze pochmurno i chlodnawoo to lepiej niz mialby byc upal.

gosiulek przeciez nie będziesz tej spódnicy nosiic przy twarzy :D bardzo fajna

Wyniki moczu michala ok, krwi jeszcze nie widzialam. A. wllasnie poszedl do lekarza z mlodym

reklama
Bo dzieci wyczaiły , że to pogoda "barowa" a Ty im kazaałaś zwiedzać:tak:

A ja zrobiłam sobie kolacje nalezaca do moich ulubionych: świeży chleb z masłem , rozgniecionym czosnkiem i solą;-) Kocham czosnek

Do góry