reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Etna a ja dla Pawła 23 rozmiar :) i zjedz kolacje , bo znowu schudniesz i nic z Ciebie nie zstanie
Dziunka przekroczyła limit internetu i słaaaabo jej chodzi

Polaa Antek tez czasem nie zje obiadu , raz na ruski rok :) ale trzymam go wtedy w zasiegu jego wzroku i czesto ppotem sie skusi

no to skoro mnie kusisz ide na sledzie z cebulka hihihi
chlopa nie ma to co mi tam
a kupilam sobie takie pyszne gotowe

schudniecie mi nie grozi latem, bo wtedy lubie w upaly wypic sobie piwko, a przy piwku brzuszek rosnie :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dziewczyny przed chwilą o mało na zawał trupem nie padłam.....
probowalam w pupie zmierzyc temp ale Olis nawet na spiocha nie dał, wiec poszłam umyc ręce w gorącej wodzie bo takie zimne mialam i przy okazji termometr umyłam. Zapomnialam strząchnąc. Siedzę 10 minut i wiszę nad małym po czasie patrze na termometr a tutaj 46 stopni, wylecialam do meza jak w ukropie i juz mi słabo było.... kuźwa jaka ja głupia!

Wiec znowu 10 minut mierzę i mam ponad 39,2 ;/ musialam dac czopek, w nocy tez pewnie po 6h bede musiala dac bo Ibumu mi nie łyknie bo to dosc duzo 5ml ;/

Tak się mądrzylam ze taka mądra jestem i mam ;/

Dziewczynki dobranoc :) mykam bo juz głupoty robię i piszę ;/

polecam :
nurofenfortedladziecizawiesina.jpg

Wystarcz podac tylko 2,5 ml

no i na poczatku mysle ze trzeba goraczke ostro zaatakowac i dac ten ibum wczesniej.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Etna my na nurofen ten normalny mamy uczulenie - wysypkę. Stosujemy teraz Ibum i dzis w ciągu dnia ok 15 dalam bo byla temperatura trochę powyzej 38 i spadła za 15 minut. Teraz dalam ten czopek, bo przecież mały spi i nie widzę efektu po pol godzinie ;/ Trochę szkoda ze nie przetrzymał godzinki i podalabym mu ibum na noc, o ile by wypił. Czopki mam eferalgan 300.

Etna my na nurofen ten normalny mamy uczulenie - wysypkę. Stosujemy teraz Ibum i dzis w ciągu dnia ok 15 dalam bo byla temperatura trochę powyzej 38 i spadła za 15 minut. Teraz dalam ten czopek, bo przecież mały spi i nie widzę efektu po pol godzinie ;/ Trochę szkoda ze nie przetrzymał godzinki i podalabym mu ibum na noc, o ile by wypił. Czopki mam eferalgan 300.

goraczka na noc zawsze jest silniejsza, bedzie dobrze, dacie rade, czopek zadziala i temp spadnie

etna a po jakim czasie czopek dziala?
co do termometrow mam ich 100 i kazdy inaczej dziala, elektryczny braun chyba zaniża, taki na podczerwien raz dobrze pokazuje raz źle chyba najdokladniej na klatce piersiowej ale za każdym razem pokazuje inaczej. no kurna mac. W pupie trzymac 2 minuty nie wytrzyma, pod pachą 10 minut...

Ostatnia edycja:
Dobry wieczorek! Znowu ostatnio nie miałam weny na pisanie. Jesteśmy po zdjęciu szwów jednak bez afer się nie obyło. Miałam zdjąć prywatnie jednak tak przed zdjęciem nikt rany nie ogląda wiec pojechałam do szpitala na fundusz. Tam oczywiście lekarz bez rejestracji nie chciał mnie przyjąć a jak powiedziałam, że terminy maja na lipiec to on wzruszył ramionami. Oczywiście powiedziałam, że złoże skarge więc za jakąś chwile z wielka łachą obejrzał małego i zdjął szwy z rączki. Kazał z buzią przyjść za 3 dni i dziś mieliśmy zdjęte te najgorsze. Od razu lepiej wygląda :)))

Ula zdrówka dla synka!!!!

reklama
Do góry