reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Ula ja dawałam paracetamol w czopkach 250 mg , ale to jest silne jak na takiego malucha . Lekarka dała bo nic innego nie chciało zbic. Przy goraczce " w normi" dostawał 125 mg. Do tego ibufen w syropie 5 ml. Na zmiane co 4 godziny

Ja mam eferalgan 300 mg i kazał dawać 2/3. Narazie mały spi, nie dałam na noc ibumu bo nie minęło 6h, a lekarz powiedzial zeby z czopkiem przy 38 sie wstrzymac i kontrolować. Mierzę mu w pupie bo szybciej, odejmuję ile trzeba.
Pzrepraszam dziewczynki ze na listopadzie ale nie mam glowy.

Zapomnialam juz jak panikuję jak cos jest nie tak, i panikuję bo ma gorączkę ale dlatego ze boję sie co bedzie dalej ;/

Witam

My tez po basenie po zakupach i ja po ciezim dniu w pracy. Wlasnie doszlo do mnie ze obiadu nie jadlam. Musze jakas kolacje sobie zrobic.

Dziuna pozdrow meza i daj mu juz spokoj i napisz cos nam hihihi

Ula duzo zdrowka dla Olinka

kilolku trzymam kciuki za wyniki

Martolinka mam dla Antka te klapki 24 :)

anawawka to ci dala Gonia popalic, a moj pawel tez ostatnio jest tweardy z zasypianiem. Np dzisiaj wstal o 6, potem sen 2 godzinki o 12, no i potem basen i co zasnal o 20.50. Znowu sie gramolil w lozku z 50 minut

Ula spokojnie:tak: byc moze to rzeczywiscie chwilowe i jutro juz nie bedzie zadnej goraczki;-) bynajmniej tego Wam zycze:-)
kilolek ach z tym piciem Michasia:( mam nadzieje, ze sie wszystko unormuje;-) mi tez podoba sie ta niebieska sukienka ale ta pierwsza tez jest super jak dla mnie:-)
a moje dziecko (dziecko, ktore jadlo doslownie wszystko i w duzych ilosciach) dzisiaj zrobilo strajk:szok: sniadanie jako takie zjadl, obiadu nie tknal:no: zaslanial buzke raczkami i nie dal sie przekonac:no: pil duzo a wieczorem zjadl tylko pol parowki, nie wiem o co mu chodzi ale to jeden dzien wiec sie nie martwie na zapas:-)
Teraz kapie Go maz, juz 20.30 a jeszcze szalal z dziadkami:tak:
wreszcie mozna odpoczac, posprzatalabym cos w domu ale jakos nie chce przy nich, o wiele rzadziej odkurzam itp a i tak mowie, ze ciagle sprzatam:confused2:

Mnie coś gardlo boli i to ostro tak anginowo.

wkoncu nie kupilam żadnej sukienki i nie szukam dalej, bo uznalam, ze mi w końcu nie przyjdzie na czas, bo potrzebuje ja za 1,5 tyg. może cos kupię na mieście, choc nie udąlo mi się to od dawna

reklama
Etna a ja dla Pawła 23 rozmiar :) i zjedz kolacje , bo znowu schudniesz i nic z Ciebie nie zstanie
Dziunka przekroczyła limit internetu i słaaaabo jej chodzi

Polaa Antek tez czasem nie zje obiadu , raz na ruski rok :) ale trzymam go wtedy w zasiegu jego wzroku i czesto ppotem sie skusi

Do góry