reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
cześć dziewczynki
michal mega marudny ale dzien upłynął nam pod znakiem walki z moczem. Od 6 rano najpierw z pojemnikiem, potem z workiem i tak calusienki dzien pojemnik/worek... :/ a smarkacz siku zrobic nie chcial. Wscieklam se bo zrobil na drzemce ale teściowa zaponiala ze worek trzeba przylepiic :/ i nic w nim nie zostalo. Wreszcie po 17 nie wytrzymal i spompowal się do wora. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Czyli na calusienki dzien siakal 2 razy :/ teraz w ppieluche leje na potege. I nic nie pil

kurcze to niedobrze... zobaczymy co badania pokaża. Ale mimo wszystko bez wody długo sie nie da.. niech się Michałek przełamie:)

Moje dziecko chodzi dosc szybko spac , ale dzis przeszedł sam siebie. Zasypiała na siedzaco. Wlasnie wykapany padł, wysłał buziaka, utulił misia i śpi.a ja biore sie co by chałupke ogarnac

juz pil dośc ladnie tzn wciąz mało ale duzo więcej niz kiedys, a od wczoraj znów nie pije

alez pogoda się sfrajeżyła :(( a ja jutro na wycieczkę na 10 godzin w tym 4 zwiedzania piechotką a tu lejeeeeee kurde

mąż mi czasem wypomina , że mam za dobrą pamięć :p

a mi się zachciało fasolki szparagowej na kolacje :) i własnie sie gotuje :) jutro musze ogarnac Antka pokój i podłogi
Dziunka jak tam A po powrocie?

Dziuka to teraz nie ma głowy do bb :D
swoją droga jak to szybko minęły te 3 tygodnie, ja bym glowę dala soie usiać, ze ma 5 dni

wnerwik lekki.. wlasnie szykowalam sie do kupna sukienki jak mój tato wkroczył z rachunkiem za gaz grrr

hej dziewczynki

ja tylko na chwię nawet was nie poczytalam, maz dzis mial kompa w pracy i Was podczytywał.

Ja się "pochwalę" ze po wczorajszym deszczu chcialam zrobic cos fajnego dla dziecka i wiecie co...poszlismy do sasiadki na kałuże, Olis biegał z 10 minut tak ze cały się pochlapał na spodniach miał od siusiaka do łydki mokre, ubaw mial po pachy, od razu został przebrany, chyba trochę do kaloszy mu sie wlało ale wtedy nie zerknęłam i nie zajarzylam tylko przebralam i polecialam z nim do sasiadki do kotków a potem był z H na dworzu z godzinkę, w tym z 5 minut pod mokrymi krzakami chodził i znoczył głowkę. Nie pytajcie jaką awanturę zrobilam.

dzis rano Oli temperatura, ok 15 miał ponad 38 wiec podalam ibum a juz znowu ma 38, nie moglam jeszcze podac ibumu bo nie minęlo 6h, lekarz kazal kontrolowac i jak bedzie wiecej niz 38,5 dac na spoiocha eferalgan 200 ml. Usnał z temoeraturą.

Mam ochote się zatłuc za moją bezmyślnosc, cały dzien zwalalam na meza i głowę mokrą a teraz twoerdzę ze kalosze pomogły, chociaz nie jestem w stanie sobie przypomniec na ile mokre te skarpetki były. Zresztą........
Juz zapomnialam co to znaczy jak dziecko choruje, ostatnio pol roku temu wiec nawet nie wiedzialam jak te przecigoraczkowe łączyc.

tyle u mnie ;/

reklama
Dziunka pewnie czeka az dzieci zasna i do dzieła :p
Ilonka a jaka sukienke chcesz kupic?:)

Ula uszy do góry. Może to takie chwilowe? zobaczysz co bedzie w nocy

Do góry