reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
No właśnie nasz czyli Be safe też niby pasuje do toyoty.Kurcze i tyle forsy daliśmy bo najbezpieczniejszy i można jeżdzić tyłem.Co z tego jak mały nie może.Wkurzona jestem tym wszystkim:wściekła/y:

Gosiulek - spróbuj go sprzedać ;-)
My kupiliśmy od 9 do 36 kg i mamy spokój, chociaż gdy tak gorąco przydałby się fotelik z chłodzącym wkładem.;-) , klimą itp. :-D

Kochanie, bo napisałaś - "moja mama ma jakąś traumą związaną z moim karmieniem i dlatego nie zostałaby z Alą na noc" czy coś w tym stylu. pewnie też byłaś cycoholikiem?;-):-)
hihi, a to nie - źle się wyraziłam. Moja mama mnie i moją siostrę bardzo krótko karmiła, może ze 3 miesiące bo miała zastoje, depresję - generalnie bardzo źle wspomina karmienie piersią.
A ma traumę bo Ala nie ssie smoczka i moja mama uważa, ze jak nie ma cycy w pobliży to jej nie uspokoi. Co nie ejst prawdą i mama w dzień już z nią zostawała kilka razy, ale na wieczór się boi :)

wiecie co jest mojemu dziecku????
źle znosi upały :szok::no::no::no::no::-D:-D:-D:-D:-D
nie wiem czy śmiać się czy plać ehh
dostalam skierowanie na crp, morfologię z rozmazem i mocz. Tylko mocz mam zebrac sterylny, a tu pojawia się prolem, bo Michal nie chce sikać bez pieluchy no i nie daje sie dotknąć. Umyć, umyję przemoca ale jak tu zebrać sterylny mocz w takiej sytuacji :confused::confused::confused::confused:
jutro rano popędzę do przychodni na badania, na piątek już umówiłam nas do naszego lekarza (przelożylam z jutra, jutro bez sensu, skoro nie ma wyników żadnych) i zobaczymy

reklama
dostalam skierowanie na crp, morfologię z rozmazem i mocz. Tylko mocz mam zebrac sterylny, a tu pojawia się prolem, bo Michal nie chce sikać bez pieluchy no i nie daje sie dotknąć. Umyć, umyję przemoca ale jak tu zebrać sterylny mocz w takiej sytuacji :confused::confused::confused::confused:

oj kilolku współczuję pobierania moczu..
Możesz spróbować go umyć i postawić w wannie niech się czymś bawi, albo puścic bez gatek po domu, ale będziesz musiała się non stop patrzeć czy nie sika. Oby się nie zablokował, bo będzie jak z Alą - nie sikala przez 10 godzin, tylko po kropelce puszczała. W każdym razie moim zdaniem nie należy dziecku mówić "zrób siusiu" bo ono już rozmumie i właśnie nie bedzie chcialo zrobić - tak było z Alą.

Do góry