gosiulek73
mama K&K&A
U nas na środku kanapa jest wyższa dlatego pewnie nie pasuje:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gosiulek, pewnie tak, bo jest wybrzuszenie pod spodem.U nas na środku kanapa jest wyższa dlatego pewnie nie pasuje:-(
O. to widzę że Alusia wrodziła się w mamusię;-)![]()
a czemu ?jakaś nieczająca jestem dzisiaj
![]()
hihi, a to nie - źle się wyraziłam. Moja mama mnie i moją siostrę bardzo krótko karmiła, może ze 3 miesiące bo miała zastoje, depresję - generalnie bardzo źle wspomina karmienie piersią.Kochanie, bo napisałaś - "moja mama ma jakąś traumą związaną z moim karmieniem i dlatego nie zostałaby z Alą na noc" czy coś w tym stylu. pewnie też byłaś cycoholikiem?;-):-)
dostalam skierowanie na crp, morfologię z rozmazem i mocz. Tylko mocz mam zebrac sterylny, a tu pojawia się prolem, bo Michal nie chce sikać bez pieluchy no i nie daje sie dotknąć. Umyć, umyję przemoca ale jak tu zebrać sterylny mocz w takiej sytuacji![]()