reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Ja też sie witam, mała właśnie zasypia lub już śpi, jakiś film sobie obejrze i lece spać, bo nigdy nie wiadomo jaka noc mnie czeka. Milego wieczoru i poczatku weekendu życze.

Moje już śpią... ufff.. wreszcie mogę odetchnąć pełną piersią.
Ula - mój po pierwszym wspólnym usg / połówkowym / stwierdził, że robimy drugie, bo chce syna..:-D:-D, a jak poszliśmy na drugie połówkowe i już było wiadomo, że będzie Gonia , to nic nie powiedział...;-) ja chciałam po cichu chłopca, ale ze względów czysto praktycznych:-D:-D dziewczyna podpasowała mi - jeden wspólny pokój dla dzieci, ciuszki po Hance;-) Mój chłop stwierdził, że produkcja zakończona, choć Gośkowy model wyszedł lepszy od Hankowego, bo to był prototyp:-D:-D:-D
A tak na serio niestety moje zdrowie i teraz moja świadomość komplikacji w następnych ciążach wyklucza trzeciego malucha...
AZA - Ty się nie wygłupiaj, ładna pogoda się robi a kysz choróbsko..;-) A Czerwony Kapturek jest świetny ;-)
Martolinka - super, że teść doszedł do siebie...
Znika poczytać inne wątki..

Martolinka no mam nadzieje, że wreszcie wyjdzie Wasz wyjazd hehe...
Anawawka to delektuj się spokojem... :))) Co do dzieci to ja chciałabym 2 dziewczynke ale jak znów bedzie chłopiec płakać nie będę :))

mojemu H jest obojętne jka płec będzie i tym razem :) Bardzo roztkliwia mnie jak podchodzi do Olinka, ostatnio powiedział ze jak się patrzy na niego to chce nastepne dziecko skoro takie cudowne nam sie urodziło :) a także ostatnio patrzył się na Synka i mówi "on jest taki cudowny ze nic nie mozna w nim zmienic, jest idealny, nic bym w nim nie zmienił" Serce wtedy rosnie i pękam z dumy :) Nie wyobrazam sobie zeby powiedział mi kiedys mąż ze nie chce więcej dzieci, to jest wprost niemozliwe dla niego :)

hih, rany Ula, super to brzmi, ale dla mnie jak zwykle "science fiction" :)))
Kocham Alicję nad życie ale jak robi mostek albo spazmuje wieczorem to jednak mam ochotę ulepszyć w niej parę ficzerów :)

Ale tak poza tym to ostatanio zwrócilam M uwagę, ze widze że zabawa z Alą nie sprawia mu żadnej radosci i ze widać że robi to z przymusu i jest mi bardzo przykro, bo przecież Ala to jest to co mamy w życiu najważniejsze i najlepsze co nam się przydarzyło. I że już nigdy te chwile się nie powtórzą, bedzie coraz starsza i ja staram się zapamiętać każdy jej uśmiech i minkę i chwile wspólnej zabawy bo to "se ne wrati" :). No i widze że trafiło do niego, zupełnie inaczej teraz na nia patrzy - właśnie jak na największy skarb :)

Witam się i ja :)))

Pawel zasnal o 20.10 hihihi, on to sobie wybrał godzinę

Dziunka dzięki tobie ja i Pawel juz jestesmy spisani :)))

Dziunka co tam u Was piszcie?????????????/ dużo zdrówka i jak tam jeszcze brat się czuje???

zapomniałam dodac, że po kompletnie nieprzespanej nocy czwartkowej mamy pierwszą trójkę :tak::tak::-( no i pierwszy raz bez goraczki, ale płacz i krzyk

My też z męzem zaczeliśmy w końcu weekend wspolny przy drinku :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tez sie melduję wieczorową porą - z 3 drinkiem w dłoni :rofl2: korzystam póki mogę :-D
A tak serio to juz mi tu troche smutno i nudno samej
no ale dzieki bogu glowe mam zaprzatnięta sprawa domu... taka podekscytowana jestem ze spac po nocacvh nie moge - ogladanie srodowe wyszlo ekstra - no i chyba znalazlam TEN "jedyny" - "nasz" ;-)
w najblizsza sr jeszcze z Ł jedziemy na ogladanie coby obojgu nam pasowal... ;-)

reklama
Do góry