reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Dziunka przykre to strasznie. mam nadzieje, ze ta chemia pomoze i nie bedzie miał strasznych skutków ubocznych.
( nie wiedzialam ze w PL tez jest spis :D i nawet do glowy mi nie przyszło czemy mialabys robiz spis skoro mieszkasz w PL :-D)

reklama
Wiesz u nas każdy niemal w tym samym momencie zaproponował ze odda mu swoją własną nerkę. Bez wahania. Ja zrobiłabym to nawet teraz, w tej chwili.Ale to niemożliwe, bo nikt mu nie zrobi przeszczepu dopóki jest jakaś droga leczenia. Nawet taka straszna.

A poza tym to takie niesprawiedliwe się wydaje, bo jak na niego spojrzysz to aż niemożliwe że jest tak chory. A w szpitalu prawie by go załatwili, bo nikt nie podejrzewał że u tak młodego chłopaka może być zator płucny, wszystkie objawy książkowe i to ja pierwsza wyszukałam w necie że to zator. I dopiero jak mama powiedziała lekarzom to od razu go na oiom, w ostatniej chwili go odratowali. Chłopak gasł w oczach:-(

Acha jeszcze Wam powiem numer. Asi znowu wychodzi to znamię. A przecież znikło kilka miesięcy temu:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Dziunka - kciukasy zaciśnięte... mam nadzieję, że choroba pójdzie precz. Co do Asi dwójek - różnie to bywa, w zależności od dziecka i ... najlepsze z możliwych trzeba czekać wrrrrrrrrrr
Polaa - "wdychaj nasze powietrze" ;-) oby Kuba był grzeczny podczas tego pobytu.
Edit.
Kikolek - brak słów... ehh ludzie nie mają chyba poważniejszych stresów w swoim życiu, więc sobie wynajdują problemy.

Witajcie,
chałupka posprzątana, obiad gotowy :tak: u nasa pada wiec jestesmy w domku, ale moze po drzence pogoda się "okresli". Musze jeszcze materiały na korki przygotowac , ale to pozniej

Dziunka wez bo Ci nakopie
!!!! jaka sepsa
Trzymam kciuki za Macka:tak:

Dziunka dzieki!! W ogóle nie wiedzialam ze jest taki spis internetowy i trzeba go wykonać!! Co do zębów to niby wg co czytałam dwójki czy dolne czy górne powinny wyjść do 16 m-ca. Nam własnie wychodzi dolna lewa dwójka. Ale prawej ni słychu ni widu :D Ale schematy to mozna sobie schować do szuflady ;] jak widac zęby naszym bąblom wychodzą kiedy chcą....

anadri nie siedze na forum na pewno tyle co w domku:-):-)
a ze teraz jestem sama (rodzice w pracy, siostra i brat w szkole, a Kuba spi) to korzystam hehe;) mama wczoraj dzwonila do pracy i zmieniala sobie zmiane z popoludniowej na ranna zeby dluzej posiedziec z nami :-D byl to dla Niej niezly szok, ze przylecielismy niespodziewanie ale byla i jest bardzo zadowolona:tak:
A jeszcze nie wiem na ile przylecialam tutaj;-) 2 , 3 tygodnie, zobacze jak mi dentystka powie ile jej bedzie potrzeba czasu zeby mi zrobic z zebami. Ale na swieta wracam na pewno, do meza:tak::tak: zatesknie sie chyba za Nim:zawstydzona/y: najpozniej wracam 21 kwietnia.
dziunka ach zal mi tego Twojego brata:( trzymam kciuki za Niego:tak:
kilolek szkoda gadac, brak slow po prostu, rzeczywiscie Go stresujesz, nie ma co...ze bibule ma przyniesc??!!:szok::szok: oj Mam nadzieje ze sie to rozwiaze i wreszcie odetchniesz i sie jeszcze bedziesz z tego smiala kiedys;-)

Bylam z Mlodym na spacerze i spotkalam kilku znajomych, ale byli zdziwieni ze jestem:-D i tylko pytali czemu nic nie powiedzialam, ze bede:-) a jak mowilam, ze nawet rodzice nie wiedzieli to jeszcze wiekszy szok:)

tesknisz za rodzinka??
no to szukaj tanich biletow i lec:) uciesza sie na pewno:-)
nam sie udalo naprawde tanio kupic:)
ja za to odwrotnie, polecialam tylko ze wzgledu na siostre, ktora ma w maju komunie i na ktorej nie bede mogla byc:-( przywiozlam jej prezent i jest zadowolona:-)
chociaz sie rozplakala jak jej powiedzialam, ze mnie nie bedzie.
Ja tez troche sie rozerwe, babcia sie zajmie Kubusiem a ja nadrobie zaleglosci z kolezankami ale troche mi smutno bo maz zostal:-( ja tu juz taka jestem, choruje na tesknice:/ ale zleci nawet nie wiadomo kiedy:tak: jak to zawsze jak sie jest w PL:-)
Wiesz ja sie juz przywyczailam ze tam mieszkam, ze tam mam dom ale rodzine tez trzeba odwiedzac:) mam nadzieje, ze nastepnym razem to Oni nas odwiedza:-)

Mama jak nie wypełnisz przez net to po prostu przyjdzie do Ciebie babka lub facet i Cię w domu przepytają ;-)

Pola a gdzie w Pl jesteś?

Dziewczyny Asia jest ciapowata i nic nie je i nie pije :(

Bwacie się dborze!!

Bdanaia na pweynm anelgiskim uneriwstyecie wyzakały, że nie ma znczeania, w jaikej kleojności napsziemy lietry wenąwtrz wryazu, blye tlkyo pirwesza i otsaina lreita błyy na soiwch mijsecach. Rtszea mżoe być dolnwoie poszamiena, a mmio to bedzięmy s stniae pczyrzetać tkest bez wikszęego prleobmu. Diezje się tak dlteago, że nie cztaymy kżdaej z lteir odelndziie, ale wrayz jkao cłoaść.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziunka racja ze nie ma zadnego problemu z przeczytanie tego tekstu. Wystawilam ciuszki po malej na forum, zaraz zabiore sie za zabawki, jeny ale sie tego nazbieralo.

Do góry