reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Mama, wspolczuje ['][']
Agrafka, ja bym na Twoim miejscu wykupila troche godzin z instruktorem, wyjasnila mu co i jak, i mysle ze pomoze.... moja mama jezdzi we wloszech, panicznie bala sie wjechac na droge szybkiego ruchu(a tam innymi drogami poza miasto ciezko wyjechac). no i wziela cos z 10godzin doszkalajacych(glownie w godzinach szczytu i wlasnie na tych rozjazdach co sie ich tak bala) i jak reka odjal. teraz to prawie pirat drogowy ;)

reklama
...

Etna,Dziunka u Was snieg ze spacery sankowe macie??u mnie sniegu brak...moze jakies pojedyncze placki sniegowe ...
u mnie śniegu podd dostatkiem, ale ja w lesie mieszkam :)
w jedną strone tzn z gorki siedzialam na sankach, pawel na mnie i tata z nami szalał, trzymal sie pchacza :-), jak male dzieci szalelismy :-)
A od kiedy jesteście małżeństwem? Jak cały 2010 to razem:tak: ulga na dziecko też Ci przysługuje:tak:ściągnij sobie PIT 2010 a jak będziesz miała problem to służę pomocą;-)
......Mój A zabrał laski (co prawda po błaganiach bo na punkcie mamuśki przewrażliwiony) do teściowej, a ja słucham polskiego rocka od półtorej godziny i jestem w swoim żywiole! Oooo tego mi było trzeba!!!!
Jestesmy małżeństwem z 5 lat bedzie
Tylko bartek rozlicza sie dopiero od czerwca tego roku w raju, wczesniej byl zatrudniony za granica i zastanawiam sie ja my bedziemy sie teraz rozliczac, jaka jest roznica czy razem czy osobno?
......wlasnie skonczylam sie pakowac, jutro po 13 trzeba jechac na lotnisko. Zeby tylko Kuba byl grzeczny w samolocie:)
Trzymam kciuki za udany lot!!!!

Ania dzieki, mam nadzieje ze bedzie tak jak piszesz;) heh, ostatnio w listopadzie jak z Nim wracalam to byl baardzo grzeczny, zeby teraz tez tak bylo;)

a mi jakos sie odechcialo leciec, sama nie wiem czemu.
Jutro sie pewnie odmieni, mam nadzieje;)
dwa tygodnie oderwe sie od rzeczywistosci a po drugie wszyscy sie za Kuba stesknili (ciekawe czy za mna tez?!:))

Mama wyrazy wspóøczujcia
[*]
Polaa udanego lotu

Witam dziewczyny. Czy któras z was budowała dom i może mi powiedziec jakie koszty czekaja mnie przy pozwoleniu na budowe?? Wiem, ze trzeba mieć projekt , jakieś pozwolenia na prad, wode, kanalizacje i co jeszcze. Bede wdzieczna za odp.
Mala już szaleje, ja pije herbatke, za jakis czas przyjada chyba moje siostrzenice to dopiero bedzie sajgon. Milego dnia

A dzień dobry!
Polaa - dobrego lotu i fajnego pobytu w kraju...

Noc trochę przerąbana, starsza miała jakieś dziwne sny i nam się starała je opowiadać.;-) a że o 4 nad ranem jakoś nie mam na to ochoty to... niezbyt zrozumiałam.:-D Teraz kawka i ... praca, na 16 kardiolog, niby się nie obawiam, ale.... trochę mnie jednak to stresuje. Wiem, że będzie trzeba obserwować Gochę, robić echo i w końcu podjąć jakieś działania... jak się samo nie zasklepi.

reklama
Mama współczuje :* :(

Dziunka a powiedz mi jak ja od maja bylam na macierzyńskim a pozniej na wychowawczym to i tu i tu dostaje pit? ;/

ja w sobote bylam w kinie na OchKarol i na piwku wiec odstresowalam sie a wczoraj kupilam se FIOLETOWE KOZAKI hahaha ;P
z mezem juz lepiej wiec jak narazie uklada sie... a do tego postanowilam mniej pracowac zobaczymy jak to bedzie z tym postanowieniem

Do góry