reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

o ile dyrektor wyrazi zgodę. A ja mam trocheę skomplikwaną sytuację. A do roku zabraknie mi 1 tydzień :-)
a nauczycieli to my tu mamy wysyp ;-)

nie musi wyrażać zgody, w KN jest napisane, że staż się przedłuża o tyle dni ile nie pracowałaś
a ja w następnym tygodniu idę się zapytać czy muszę wracać 18 maja:sorry:

reklama
można je jedynie uunąć al wolę tego nie robić bo jakiś czas temu panna passi zgosiła takie posunięcie do admina podając nie wiadomo jakie argumenty i dostałam pouczeni
kto tu powinien dostac pouczenie ehhhhhh......
jak ktos usuwal swoje posty to bylo ok, a my nawet nie mozemy takich postow usunac np. z watku ze zdjeciami

a moze nie kosz, a "dyskusje" i tam niech będą poruszane gorące tematy. Kto chce podyskutować to sobie tam pójdzie. Bo to potem tak ejst, ze ktoś chce opowiedziec o spacerze a nie może, bo tu spór trwa. Taka luźna propozycja

a moze nie kosz, a "dyskusje" i tam niech będą poruszane gorące tematy. Kto chce podyskutować to sobie tam pójdzie. Bo to potem tak ejst, ze ktoś chce opowiedziec o spacerze a nie może, bo tu spór trwa. Taka luźna propozycja
kilolek o to mi wlasnie chodzilo :happy: wyjelas mi to z ust:happy:

Kamcia fajna fotka w avatarku teraz zobaczyłam:-D:-D:-Djak ktos chce niech uzna to za lizustwo:-D:-D:-D
dziękuję bardzo:-)
można założyć:tak:a ja mogę przenieść te "dyskusje" jeśli chcecie
tyle że nie będ wiedziała dokładnie które posy przenieść:sorry:

dziękuję bardzo:-)

można założyć:tak:a ja mogę przenieść te "dyskusje" jeśli chcecie
tyle że nie będ wiedziała dokładnie które posy przenieść:sorry:
np na poczatek niepotrzebne dyskusje na watku ze zdjeciami, mysle ze to dobry pomysl i wszystkie ostre wymiany zdan, wrecz za ostre
co wy dziewczyny o tym myslicie????

reklama
Dobrze, że masz taką możliwość. Ja niestety muszę wrócić do pracy na początku maja:-(

Ja tez byc moze wroce do pracy choc nie chce i nie planuje ale wiadomo roznie bywa. Dlatego sciagam mleko prawie codziennie na wszelki wypadek, zamrazalnik pelen a Joasia juz zassala po wielu probach butelke. poza tym mam moze bardziej komfortowa sytuacje bo pracuje tylko 6 h dziennie wiec tu wypadnie tylko 1-2 karmienia.

aaaaaaaa nie mozna zalozyc nowego watku pt np. kosz?????
sama go zaraz zaloze

Zobacz załącznik 209704

Do góry