reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

No i w koncu robimy chrzciny w restauracji. HUUURRRAAA!!!:-D A ze po znajomosci to 50 zł jeszcze utargowalismy + zupa gratis :-D i jest pieknie. No i tesciowa upiecze 3 ciasta wiec do kupienia tylko tort :-)

reklama
dziunka to masz kopot z głowy:tak: My bedziemy robic chrzciny na wilkanoc .
Jakie miejsce wybrałaś?

Mamy taka restauracje w Wejherowie na os.kaszubskim. Kiedys byla tam dyskoteka Adria, a teraz jest OldStarsClub. Mama miala tam w sierpniu chrzciny, a dziadkowie w 2008 złote gody. Jest tanio, ladnie i jedzenie rewelacja - a ja to z tych wybrednych jesli chodzi o jedzenie;-)

Mamy taka restauracje w Wejherowie na os.kaszubskim. Kiedys byla tam dyskoteka Adria, a teraz jest OldStarsClub. Mama miala tam w sierpniu chrzciny, a dziadkowie w 2008 złote gody. Jest tanio, ladnie i jedzenie rewelacja - a ja to z tych wybrednych jesli chodzi o jedzenie;-)

nic nie wiem o tym miejscu:tak: mi najbardziej pasuje jedzonko z karczmy Rzym w Redzie. Zawsze dobre i tanie , ale tam nie ma atmosfery na chrzciny:sorry2:

ja (jak wszystkie kobiety od strony mamy) mam kiepską bardzo krew - kiedyś należałam się na hematologii itd ale nikt nie wiedział co ze mną robić bo przy tych szokująco niskich parametrach ja zawsze czułam się świetnie. W ciąży (i tylko wtedy) wyniki miałam super. Po cesarce znów niecałe 7:baffled:. Już lekarzom o tym nie wspominam bo sieją panikę a ja już się tym nie przejmuję (podobnie jak moja mama, wcześniej babcia itd):sorry2::tak:

To tak jak u mnie w rodzinie- niskie cisnienie u wszystkich babek.

nic nie wiem o tym miejscu:tak: mi najbardziej pasuje jedzonko z karczmy Rzym w Redzie. Zawsze dobre i tanie , ale tam nie ma atmosfery na chrzciny:sorry2:

Rzym? A gdzie to?
Moje ulubione to wszystkie knajpki gdzie maja dobre dania z makaronem. Im bardziej wymyslne tym ja szczesliwsza:-D
Jest Duet w Wejherowie jak sie jedzie w strone morza. Maja bardzo dobre jedzenie. No i Kwadrans w Gdynii- tylko tam ciezko z miejscem :baffled:

Rzym? A gdzie to?
Moje ulubione to wszystkie knajpki gdzie maja dobre dania z makaronem. Im bardziej wymyslne tym ja szczesliwsza:-D
Jest Duet w Wejherowie jak sie jedzie w strone morza. Maja bardzo dobre jedzenie. No i Kwadrans w Gdynii- tylko tam ciezko z miejscem :baffled:

Rzym w Redzie w zasadzie na przeciwko polo marketu, koło Kosciola

reklama
A u nas kiepska reakcja na szczepienie u Julki. Placze juz od pol godziny, z malymi przerwami, trzesie sie, bo jest jej zimno i znowu boli zab ale z drugiej strony. i teraz nie wiem czy zab czy szostki ktore wychodza. A pisalam ze jej wywiercila babka w zebie dwie dziurki i skasowala 40 zl?

Do góry