reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Nie wiem tylko - jak tak dalej pójdzie - co będzie z moją hgb:-:)zawstydzona/y:. Po @ spadała zwykle o 3 jednostki, teraz może być gorzej i może przebiję własny rekord: 5,8 jednostek hgb:baffled::-(

reklama
Nie wiem tylko - jak tak dalej pójdzie - co będzie z moją hgb:-:)zawstydzona/y:. Po @ spadała zwykle o 3 jednostki, teraz może być gorzej i może przebiję własny rekord: 5,8 jednostek hgb:baffled::-(
To faktycznie mega nisko...
A lekarz wie o tym..?
Ja sie nawet w miare dobrze czułam - lekko osłabiona byłam i tyle

To faktycznie mega nisko...
A lekarz wie o tym..?
Ja sie nawet w miare dobrze czułam - lekko osłabiona byłam i tyle
ja (jak wszystkie kobiety od strony mamy) mam kiepską bardzo krew - kiedyś należałam się na hematologii itd ale nikt nie wiedział co ze mną robić bo przy tych szokująco niskich parametrach ja zawsze czułam się świetnie. W ciąży (i tylko wtedy) wyniki miałam super. Po cesarce znów niecałe 7:baffled:. Już lekarzom o tym nie wspominam bo sieją panikę a ja już się tym nie przejmuję (podobnie jak moja mama, wcześniej babcia itd):sorry2::tak:

kurcze a ja przy wypisie ze szpitala miałam 5,54 HB i chyba musze iść w końcu zrobić sobie morfoligie, jak tam z tym poziomem, żelazo biorę, ale nieregularnie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: bo zapominam..............

ja póki co nie mam @ i cudownie mi z tym ;)
włosy w porządku, z cerą mam duże problemy. właściwie ze skórą. plecy mi tak wysiało syfami, jak trądzik u nastolatki dosłownie! no i nawet na nogach mam takie "trądzikwate" pryszcze :wściekła/y:

Banana ja mialam kiedys identyczna sytuacje. Powiedzialam im ze to ich wina anie moja, ze jak chca to moga mnie podac do sadu ale ja NIE ZAPLACE. nadalam im... powiedzialam ze zrywam umowe i wszytkich ktorych znam powiem jacy z nich debile i zaraz rozmowa byla inna. w efekcie zaplacilam polowe z 350 funtow... no ale zawsze cos. ja bym sie z nimi jeszcze potargowala :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Z jakiej to firmy masz? Talk talk? jak tak to moze cos ci sie uda z nimi wytargowac, ja sie klocilam z O2 i dalo rade :)
talk talk :tak:
na pewno dobrze powiedzialam, bo juz mialam u nich internet i telefon przez ponad 2 lata na innym adresie, potem po przeprowadzce siostra wziela na siebie, a jak sie od niej wyprowadzilam to znowu chcialam to samo. a koles na pewno zrozumial national zamiast international. jak przyszly papiery, to tylko przelecialam wzrokiem czy na pewno mam anytime a nie evenings & weekends, bo taki numer z kolei wykrecili mojej siostrze. wiem,ze powinnam byla dokladniej sprawdzic, ale ze to wypadlo w okresie porodu naprawde nie mialam do tego glowy.
sprobuje jeszcze raz do nich zadzwonic, ponadto na internet czekam juz od 27 list :wściekła/y::wściekła/y:, najpierw mialo byc 30 gru, potem przez sniegi 9 sty, styczen sie konczy, a internetu dalej nie mam.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

to nie fajnie banana...ja jak kiedys doatalam rachunek na 170 to myslalam, ze na zawal zejde....a co tu mowic ponad 400:szok: tak to jest z nimi....ja czasem jak musze cos zalatwic to tez mnie trafiai wydaje mi sie ze oni chyba znaja inny angielski niz ja:confused::confused::confused::confused: walcz jak mowi klaudzia, a moze cos ugrasz.....cokolwiek....

talk talk :tak:
na pewno dobrze powiedzialam, bo juz mialam u nich internet i telefon przez ponad 2 lata na innym adresie, potem po przeprowadzce siostra wziela na siebie, a jak sie od niej wyprowadzilam to znowu chcialam to samo. a koles na pewno zrozumial national zamiast international. jak przyszly papiery, to tylko przelecialam wzrokiem czy na pewno mam anytime a nie evenings & weekends, bo taki numer z kolei wykrecili mojej siostrze. wiem,ze powinnam byla dokladniej sprawdzic, ale ze to wypadlo w okresie porodu naprawde nie mialam do tego glowy.
sprobuje jeszcze raz do nich zadzwonic, ponadto na internet czekam juz od 27 list :wściekła/y::wściekła/y:, najpierw mialo byc 30 gru, potem przez sniegi 9 sty, styczen sie konczy, a internetu dalej nie mam.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja z talk talka dzwonie do polski (i do prawie kazdego kraju) za darmo 24 na dobe 7 dni w tygodniu. Mam darmowe dzwonienie po anglii tez + internet.
wez im nadaj bo to naprawde paranoja :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i niech zrobia jedna oferte a nie 500 roznych bo naprawde idzie pozniej sie pomylic...

reklama
nie znosze tych call centre z azjatami. tak jak mowisz, katrenki, czasami sie zastanawiam czy faktycznie mowimy tym samym jezykiem. wtedy jak zamawialam u talk taka to 2 razy spelowalam moje nazwisko w stylu d jak delta,a jak alfa itd a i tak moje nazwisko bylo tak przekrecone, ze w pierwszej chwili myslalam,ze to list do kogos innego :baffled:
klaudzia, wlasnie o ta usluge mi chodzilo :tak:

przynajmniej sprobuke sie poklocic, na razie odcielam direct debit, zeby sobie sami nie sciagneli i zloze zazalenie

Do góry