reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
a ja mam pytanie do dziewczyn w polsce! Czy Wy , Laski, wychodzicie z maluchami obecnie na spacery:confused: Bo mnie te temperatury przerażają i kisimy się w domu:baffled:

żadna siła nie zmusi mnie na spacer z Arkiem w takim mrozie:-(
Nie powiem, że gdzieś wychodzimy - do auta i z auta:happy2:

poniżej -10 nie wychodzę czyli od 7 dni jesteśmy uziemieni w domku (teraz jest -15):wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: od czwartku ma być cieplej oby po powoli wariuję :rofl2:

ajjj dziewczyny wspolczuje wam z tymi spacerami, mnie chce roztargac jak nie wyjde na spacer z malym bo np. leje i nie przestaje przez caly dzien... a co dopieor gdybym miala nie wychodzic przez kilka dni... oszalalabym chyba...

Moj szrkab konczy 2 miesiace jutro :szok::szok::szok: jak ten czas leci.... :szok:

ja ma nadzieję, że sprawdzi się ta prognoza, że od czwartku ma być cieplej, :tak::tak::tak: bo też juz tydzień w domu:sorry2::sorry2::sorry2:, a pierwsze co zrobię, to pujdę do tej piep........ spółdzielni, zeby mi wjazd dla wózków zamontowali, bo kurzcze jezszce rok temu były a teraz komuś się uwidziało coś i zdjęli, a to naprawdę problem trzymac wózek jeszcze na schodach i próbować otwierć drzwi........................ juz raz prawie wózek mi zjechał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja ma nadzieję, że sprawdzi się ta prognoza, że od czwartku ma być cieplej, :tak::tak::tak: bo też juz tydzień w domu:sorry2::sorry2::sorry2:, a pierwsze co zrobię, to pujdę do tej piep........ spółdzielni, zeby mi wjazd dla wózków zamontowali, bo kurzcze jezszce rok temu były a teraz komuś się uwidziało coś i zdjęli, a to naprawdę problem trzymac wózek jeszcze na schodach i próbować otwierć drzwi........................ juz raz prawie wózek mi zjechał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

U mnie też problem z wózkiem, bo targać musimy go na IIIp:-( bo wózkownia zawalona gratami sąsiadów, wprowadziliśmy się tu pół roku temu i nie mam siły przebicia, żeby w wózkowni porządek zrobili:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a wygodniej byłoby pół pietra zejść mi z wózkiem do wózkowni niż wnosić go na IIIpiętro:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ale tu namieszalam z tym tvn :-D:-D:-D

tak jak pisala cleo bylo o tym co robia mamusie w ramach rozrywki w domu i wyszlo na to że siedzą na forum :cool2:
spotykają się w realu
na szkołach rodzenia
i takie tam, a gadają o kupkach :cool2: (no właśnie moj brzdąc robi sobie strasznie dlugie przerwy i juz dwa razy dawalam czopek :-()

reklama
My tez chodzimy na spacerk po domku. otwieramy balkon, ubieramy sie jak na spacer i chodzimy po pokoju:-D Od czasu do czasu wyjezdzamy nawet na balkon:tak: Tak malutki ma troche powietrza a i mieszkanie sie przewietrzy.... porządnie:-D

Do góry