AniaSm
Fanka BB :)
a mnie ostatnio coś wlazło pod łopatkę i strasznie boli :-( chyba mnie zawiało , najgorsze że nic mi nie pomaga , przydałby się jakiś masażysta ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bardzo współczuje takiej rodzinki!Ja sie sila powstrzymywalam zeby do tego basenu z kulkami nie wskoczycdobrze ze mnie plecy bola, bo inaczej pewnie bym sie bawila razem z dziecmi
Jestem wkurzona na mmmmaaaaxxxxaaaaa
Nie moglismy nigdzie chrztu zalatwic na sobote. Chcielismy koniecznie w ta sobote bo chrzestna ma taka prace ze trudno wolne zalatwic. Wiec objezdzilismy dzis wszystke koscioly. W jednym kosciele ok, ale przez koledy to o 18 i ze msza bo bez nie zrobi. W drugim ojciec siedzacy w kancelarii powiedzial ze nie zapisze nas, bo tym sie zajmuje inny ksiadz i jak chcemy go dorwac to mamy przyjechac w srode po 20dzieki wielkie, w tym mrozie -20 z malym dzieckiem
Potem bylismy jeszczze w dwoch i tez nie wyszlo. Wiec w koncu pojechalismy do naszego obecnie kosciola (mieszkamy od roku poza naszym rodzinnym miastem i nie chcielismy jej tu chrzcic zeby w przyszlosci nie musiala daleko jezdzic po akt chrztu). No i bez zadnych problemow otrzymalismy zgode na chrzest, sobota godz 13.
Wszystko byloby super gdyby nie to ze A dzwoni o tym siostrze powiedziec, a ona ze sie nie wyrobi bo na 10 ma fryzjerama byc chrzestna... potem dzwoni do mamy, a ta ze nie przyjedzie bo kasy nie ma na prezent i wogole bedzie moja rodzina i zaczela ogolnie marudzic
Kuzwa, przeciez to do cholery jej wnuczka !!!!! A A taki pizdus i nawet nie potrafil jej powiedziec ze do Norwegii na chrzest wnuka w grudniu leciala a do nas nie moze
Ale mi babcia
A do tego wszystkiego Julce bola zeby i objechalismy cale miasto w poszukiwaniu dentysty i nie manawet pogotowie dentystyczne zamkniete, bo dyzurna dentystka wyszla bez slowa uprzedzenia. Ludzie czekaja a jej nie ma
![]()
a ja mam pytanie do dziewczyn w polsce! Czy Wy , Laski, wychodzicie z maluchami obecnie na spaceryBo mnie te temperatury przerażają i kisimy się w domu
![]()
Ja sie sila powstrzymywalam zeby do tego basenu z kulkami nie wskoczycdobrze ze mnie plecy bola, bo inaczej pewnie bym sie bawila razem z dziecmi
Jestem wkurzona na mmmmaaaaxxxxaaaaa![]()
Gość chciał rozweselić żonę przechodzącą właśnie TE DNI, zadając jej żartobliwie pytanie:
Ile kobiet, ze stresem przedmiesiączkowym jest potrzebnych, by wymienić przepaloną żarówkę?
Odpowiedz żony brzmiała:
- Jedna! Tylko jedna! A wiesz DLACZEGO? Ponieważ jest jeszcze ktoś w tym domu, kto wie JAK wymienić przepaloną żarówkę! Ty nawet byś się nie zorientował, że jest PRZEPALONA! Jak każdy mężczyzna siedziałbyś w ciemnościach TRZY DNI, zanim by do ciebie dotarło, że coś KU...WA jest nie tak! Tacy wszyscy jesteście! Nawet, kiedy już dotrze do was, co się stało, nie jesteście w stanie znaleźć w domu zapasowej żarówki, mimo że od 17 lat żarówki są ZAWSZE w tej samej pier...lonej szafce! A jeżeli już stałby się CUD i w jakiś niewytłumaczalny sposób znajdziecie w końcu te pier...lone żarówki, to przez dwa jeb..ne dni problemem nie do pokonania będzie POSTAWIENIE KRZESŁA pod żyrandolem i WYMIENIENIE tej PIER...LONEJ ŻARÓWKI. Kolejne DWA kur...wskie dni zajmie wam ODSTAWIENIE tego jeb...nego KRZESŁA na miejsce! A tam, gdzie ono stało i tak na podłodze zostanie pier...lony, PUSTY, ZGNIECIONY KARTONIK po wkręconej żarówce, bo wy nigdy, ku...wa, ale to NIGDY, NIE POTRAFICIE po sobie posprzątać! Gdyby nie my, do usranej śmierci brnęlibyście po pachy w śmieciach i dopiero gdyby zginął wam PIER...LONY PILOT OD TELEWIZORA, zatrudnilibyście (pod hasłem: AKCJA RATUNKOWA) całą pier...loną armię do tego jeb...nego sprzątania! I TAK, KU...WA, DO ZAJ...BANIA, CAŁE ŻYCIE Z KRETYNAMI!!!!...
I tu nastąpiła chwila ciszy po której mąż usłyszał:
- Przepraszam kochanie, o co pytałeś?...
a ja mam pytanie do dziewczyn w polsce! Czy Wy , Laski, wychodzicie z maluchami obecnie na spaceryBo mnie te temperatury przerażają i kisimy się w domu
![]()