reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
natalunia bidulko. to napewno wplyw pogody. dzis jest niedziela, wiec odpusc sobie wszystkie prace i wyleguj sie w lozku. jak wypoczniesz to jutro bedzie lepiej :)

Dziewczyny, a czemu dudziakowa się męczy z listą imion może ją odciażyć co? A apropo listy to mój synek ma być Pawełek.

Wiecie co u Kaśki?

Spokojnie Etna...nie dobieraj mi listy. ehehehehe..prznajmniej mam chwile wytchnienia na necie....ehehhe:-D i moge cos chodz dla was zrobic:):tak::tak::tak:

Witajcie:)

Ja dzis nocka maskryczna..wrrr. maly budzil sie co godzinke... ale to dziwne bo cyca niechial tylko mnie zebym go glaskala i tulila....

Wsumie czuje sie zla i niewyspana.....Ale dzisaj musze jakos wygladac i sie czucbo rodzinka TZ przychodzi na 15.00

Wogole to chcialam podziekowac tu na forum mojemu TZ.....bo jest wspanialym czlowiekiem i mezem i tatusie....

I wam tez dziewczyny dziekuje za kciuki...ze o mnie nie zapomnialyscie jak byla nie obezna na forum....

Ide do malego bo ryczy....Mam nadzieje ze opis sie w maire spodoba...nie umiem pisac az takich histori....hehe

buzka milej niedzieli

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dudziakowa dziekujemy za opis i wiadomosci :) maly przyzwyczajony do glaskania przez brzuszek to teraz masz hihihihi :)
zycze wytrwalosci i powodzenia dzisiaj, a jak Cie beda bardzo meczyli to nie krepujs ie ich wyprosic z domku. najwazniejsza jest teraz dzidzia i TY :) kiedy jest szansa to trzeba odpoczywac.

ps. a ja sie wlasnie ucieszylam, bo sprawdzilam konto i si eokazalo, ze bez zadnych problemow rzad UK przelal mi 190 funtow benefitu dla ciezarnych :)

mary po to jest chyba zalozona grupa "listopadowczeki" - tam mialy trafiac opisy naszych porodow, ale dudziakowa byla nieobecna wiec chyba jej nie ma w tej grupie, bo ona zamknieta jest. trzeba poprosic o zaproszenie. :)

Dudziakowa, trzymaj się kobietko!!! Na początku zawsze jest trudno. Z której strony by nie patrzeć to dla nas całkiem nowa sytuacja. W wielu książkach piszą zawsze o tych pozytywnych stronach macierzyństwa i dlatego może później tak ciężko nam się oswoić z ciągłym płaczem i nieprzespanymi nocami, ale głowa do góry!!!! To bardzo szybko mija i wtedy to już jest cudnie :-) Powodzenia!!!!!!!!

reklama
Chyba na serio cos z ta pogoda nie tak i wplywa zle na nas... znow nie spalam od jakiejs 2, usnelam jak maz poszedl do pracy, czyli przed 7. i niedawno wstalam. Worki pod oczami, na szczescie jestem sama w domu i nikt mnie takiej nie widzi... porazka :/

Do góry