Mam pytanko czy któraś z Was miała robione badanie na nosicielstwo poaciorkowca GBS?
ja miałam robione.. mam go. :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam pytanko czy któraś z Was miała robione badanie na nosicielstwo poaciorkowca GBS?
Cześć dziewczyny.
Pozwolicie,że dołączę do Was przy samej końcówce?![]()
Nie moge spać , chyba za dużo dziś spiulałam po wczorajszym....![]()
Bogu dzieki za królika... ;-)bezsenna nocka. siedze w salonie, gadam do krolika i gapie sie w monitor. wszyscy spia, nawet maluszek ...
ja mam tak samo!!! w zeszlym tygodniu nie moglam wogole spac w nocy meczylam sie strasznie moj facet pracuje dwa tygodnie na nocki i 2 na rano ten tydzien mial na rano wiec spalismy razem a poprzednie 2 tygodnie dobrze mi sie spaloBogu dzieki za królika... ;-)
A tak na serio; Wstyd się przynać, ale od kiedy mój Ł wypłynął to lepiej śpie
Nikt do mnie w środku nocy nie gada (lubi opowiadać sny), nikt się nie rzuca, nie chrapie i przede wszystkiem łatwiej mi przekrecic sie z boku na bok bo nie musze obracac sie wmiejscu co jest dosyc uciązliwe tylko kulam sie z jednego brzegu na drugi![]()