reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Witacjie Mamcie:tak::-):-)

A u nas troszke wam zazdroszcze ze w 2 paczku nie jestem....ehh:wściekła/y:

Bo ciezko jest jak naarzie Nieradze sobie z Malym TZ... Mama pomaga i wogole..ale jakos nie wiem nie umiem chyba :"dotrzec sie"w tej nowej :-(sytulacji....Chyba mam obsesje z imeniem dla synka bo jak go widze to ciagle mysle ze moze lepiej by Julek pasowalo albo Bartek eh....

Kasia-trzyma kciuki za was,...buzka;) Musze wam powiedziec ze osatnio chyba w czwartek z nia rozmawilam bo zadzwonila do mnie to taka mila sutna minke i glosik biedactwo...:(

i sie wygadalam dobra lece do wszczezczaka.....
biggrin.gif
(moze mi da jeszce liste imion uzupelnic)

buzka:tak::tak::tak:

ps; dzisaj nas odwiedzila rodzinka moja mase prezentow i bylo bardzo milo...jutro rodzinka TZ....:rofl2:

a i uzuplenilam liste imionek na watku o imionach....i zaraz tu wzuce ta liste...

dudziakowa
Ty zazdrościsz nam a my Tobie :-p
No i kiedy Ty już dojdziesz do perfekcji z maluszkiem my dopiero będziemy raczkować...
Spokojnie, wszystkie mamy mówią, ze pierwsze tygodnie są najgorsze - taka kolej rzeczy i trzeba przez to przebrnąć.. Będzie dobrze :happy:

Dudzaikowa- jesli chodzi o zazdrosc to nawet nie wiesz jak ja zazdroszcze Tobie...jak ja bym sie chciala rozpakowac......:tak:
Jesli chodzi o dotarcie sie w nowej sytuacji to mysle, ze to normalne i kazda bedzie przechodzic to podobnie....moi rodzice przyjezdzaja do nas wstepnie 21-ego a ja mam termin na 6-ego wiec na poczatku bedziemy z dzidzia sami....D bedzie mial tydzien urlopu a potem to w zasadzie bede musiala stanac na wysokosci zadania ale iwerze. ze bedzie dobrze....i u Ciebie napewno tez...:tak:;-)pozdrowonka...

dudziakowa
Ty zazdrościsz nam a my Tobie :-p
No i kiedy Ty już dojdziesz do perfekcji z maluszkiem my dopiero będziemy raczkować...
Spokojnie, wszystkie mamy mówią, ze pierwsze tygodnie są najgorsze - taka kolej rzeczy i trzeba przez to przebrnąć.. Będzie dobrze :happy:

wiem wiem...Jakos to przezyje chodz ciezko jest....:crazy:

Lista mamusi z imionami:

Laparada-Maciek
Dudziakowi-Kordian Mateusz
Maa821-Jan
Cleo1981-Igor
Madzia_pl-Oliwia
Olica-Malwina
Royanna-Alan Michał
Agusisko-Milenka
Passinbay-Ida
Madziek-Patryk
Niunans-Patryk
Xxklaudiaxx-Olivier
Anja_27-Olivier
Helena-Mateusz
Kasiiula-Paweł
Natalunia-Zuzia
Gieo-ośka-Kacper
Marta_szc-Anastazja
IzaBK-Wojciech Piotr albo Gaja Łucja
Mary_mary-Sonia
Wyjatkowaona-Hanna
Anadri-Krystian Mateusz
Eliusia79-Fabian

Ilona212-Maja
Malina1979-Staś lub Jeremi
Kingula82-Emilia lub Madeline
Thea-Wojtuś
Riolcia-Sonia
Ka..M-Victoria
Aniana_a-Hanna
Weri-Oliwia
Monwaleria-Roksana
Inez77-Hanna
Mirelka5-Vanessa
Sylaba-Daniel
Gawit-Lenka
Emiliana-Emil
Luandzia1-Helena
MagdaP3011-Lena
Ewelia-Florian
Panna Migotka-Mikołaj
Maa821-Jan
Jojka-Basia
Pretty_M-Mikołaj
Buterflay27-Gabrysia
Passinbuy-Ida
Natajkaa-Weronika
Weri-Amelia Victoria
Paula9-Nadia
Elizabeth29-Natalia
Iwonka_w-Aleksandra
Milencia-Sinan

jak cos to dopsywac sie do listy imion:)

ide do malego....

buzka

dudziakowa-mysle ze na poczatku wiekszosc ze swiezo upieczonych mam nie potrafi sie odnalezc w nowej sytuacji. Napewno z czasem dojdziesz do wprawy. Trzymam kciuki za ciebie.
A co do imienia to tez mamy problem z mezem bo nie mozemy sie na nic konkretnie zdecydowac. Jest kilka propozycji ktore mi sie podobaja ale z czasem zaczynam myslec tak jak ty ze nie pasuja. Mam nadzieje ze wkoncu sie zdecydujemy :)

dudziakowa-mysle ze na poczatku wiekszosc ze swiezo upieczonych mam nie potrafi sie odnalezc w nowej sytuacji. Napewno z czasem dojdziesz do wprawy. Trzymam kciuki za ciebie.
A co do imienia to tez mamy problem z mezem bo nie mozemy sie na nic konkretnie zdecydowac. Jest kilka propozycji ktore mi sie podobaja ale z czasem zaczynam myslec tak jak ty ze nie pasuja. Mam nadzieje ze wkoncu sie zdecydujemy :)
A moze jak juz zobaczycie dzidzie to poprostu bedziecie wiedziec.....;-)

boze, ziewam jak walnieta. w nocy coraz gorzej mi sie spi, ale nadrobilam po poludniu. wydaje mi sie,ze to ziewanie, poniewaz brakuje mi powietrza,ciezko mi sie oddycha ostatnio:-(
ale nudy w tym domu. siedze dopiero tydzien, a juz mam dosyc. co wy dziewczyny robicie, jak jestescie same? sprzatac za bardzo nie moge przez ta rwe, cholerstwo znowu wrocilo, a juz sie wczoraj cieszylam,ze mi przeszlo.:crazy:
z nudow obejrzalam jakis film, ale juz tylko kilka mi zostalo, co ja bede robic?:confused2:

reklama
Do góry