reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

banAna- tak ja na zwolnieniu od czerwca....:tak:
ja musze wam powiedziec, ze podziwiam mojego D, ze ma tyle cierpliwosci do mnie....jak mu becze to przytuli ,a jak fucze na niego i zrzedze o nic to przewaznie mowi, ze mam racje albo przemilczy zebym sie nie nakrecala i potem sie z tego smiejemy jak juz mi przejdze.... naprawde jestem mu wdzieczna, ze jest taki kochany....:tak:

reklama
banAna- tak ja na zwolnieniu od czerwca....:tak:
ja musze wam powiedziec, ze podziwiam mojego D, ze ma tyle cierpliwosci do mnie....jak mu becze to przytuli ,a jak fucze na niego i zrzedze o nic to przewaznie mowi, ze mam racje albo przemilczy zebym sie nie nakrecala i potem sie z tego smiejemy jak juz mi przejdze.... naprawde jestem mu wdzieczna, ze jest taki kochany....:tak:
z moim D jest tak samo...
czasem to mi sam mówi że chyba nikt tyle nie zniósłby co on... haha
a ja wtedy mówię że jak mu się dzieci zachciało to niech cierpi:-p

ale własnie za to go tak bardzo kocham że jest cierpliy i wyrozumiały...
no i nie czepia się że nic za bardzo nie robię i że on musi... tylko grzecznie mi pomaga... a razej robi wszystko za mnie;-)

IzaBK, niestety prawie cały ząb :-( Szkoda gadać! Ale jest nadzieja, że cos uda się zrobić, bo znalazłam zdjęcie dwójki i tam widać kanał tej jedynki :-) Może to wystarczy... OBY!! Jak tu się cieszyć z rodzinką na sali porodowej jak się nie ma jedynki???? :-) Zdjęcia będą ciekawe!!

IzaBK, niestety prawie cały ząb :-( Szkoda gadać! Ale jest nadzieja, że cos uda się zrobić, bo znalazłam zdjęcie dwójki i tam widać kanał tej jedynki :-) Może to wystarczy... OBY!! Jak tu się cieszyć z rodzinką na sali porodowej jak się nie ma jedynki???? :-) Zdjęcia będą ciekawe!!
hehe ale widze humor Ci się trzyma;-):-D:-D:-D

współczuję zęba.... ale może faktycnie coś da się zrobić na ten czas do porodu....:tak:

Mamusie, nawet nie próbowałam przeczytać w 15 min. wszystkiego co naskrobałyście...kiedyś nadrobię;-) Mam nadzieję , że u Was ok:tak: jutro bedę mieć więcej czasu więc poczytam co tam słychać......................

reklama
Witajcie cioteczki, u nas dzis w miare, no moze poza tym ze znow zmeczona jestem i mam dosc pracy, kregoslup mnie na dole boli i ogolnie, oslabiona jstem.
Wczoraj sie zle czulam, brzuch mi tak specznial, ze az zaczal bolec, musialam wiec wziac nospe:( No ale potem przeszlo i wieczorem bylam z kolezankami w kinie.
Dzis tylko praca, po pracy zjadlam obiadzik i teraz sobie w necie szperam, ale coraz bardziej mnie morzy na sen... poza tym mala zaczela mi sie znow tak w bok wwiercac, ze az mi bok dretwieje i nie moge sie ruszyc, jakbym miala jakis kolek pod zebrami, skubana, tak sie wierci.

Ja tez walcze z niedokrwistoscia, dziewczyny ktore biora zelazo, mam pytanko: jaka dawke w sumie dziennie bierzecie? Bo ja odstawilam calkiem ten cholerny Ascofer, zle sie po nim czulam, i teraz biore takie angielski specyfik w plynie, ale on ma mniej zelaza.

Do góry