reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

KOCHANE MAMUSKI, DZISIAJ NASZE SWIETO WIEC ZYCZE WAM I SOBIE,ZEBYSMY BYLY DOBRYMI MAMAMI DLA NASZYCH DZIECI I MOZE WTEDY ZA PARE LAT TEZ BEDA PAMIETAC O TAKIM DNIU JAK DZISIEJSZY???
BUZIAKI DLA WSZYSTKICH!!!!

(Sorry ale cos mi sie zablokowaly kolorki i ladniejsze czcionki)

reklama
Od rana pisze na BB ale oczywiscie zyczen nie zlozylam a wiec

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MAMY ZYCZE SOBIE I WAM DUZO CEIRPLIWOSCI DLA NASZYCH SZKRABOW:tak:

Cholercia nie moge zmieniac kolru trzcionki anijej powiekszyc

no i jednak na dzień matki Kapik mi zrobił kilka niespodzianek:-)
po pierwsze zjadł całą kaszkę bez zająknięcia i wyplucia czego kolwiek- nigdy mu się to nie zdarzało:-)
po drugie prawa dolna jedyneczka stuka pięknie:-) jejku jaki to bajerka dźwięk hehehehe

Hej hej
My już po weekendzie.
Przepraszam,że nie odpisuje każdej z Was,ale nawet nie dałam rady poczytać wszystkiego.

No i teraz jestem,ale przelotem.
Fajna pogoda na pranie,bo słonecznie ale bardzo wietrznie,a że wróciliśmy oczywiście ze stertą brudów to piore i piore.Już drugie się robi.
No i oczywiście sprzątanie,zaraz obiad :rolleyes2:

Matt dał mi nieźle popalić w nocy.Grhhh jak sobie przypomne.
Niewiem kompletnie co mu było.
Nie chciał jeść,nie płakał rzewnymi łzami ani nic go nie bolało.
Ale od 24:30 do 3 nie spał.
Jak tylko go się położyło na brzuch to wielki banan i śmiech :szok:
A jak na plecy to marudyzm...czyżby się wyspał i chciał pogadać z nami :baffled:
Wziełam go na chwile do nas a ten myk na brzuch i o mało głowa mu nie odpadła tak na nas lookał>to w jedną strone na mnie to w drugą na M.
A przy tym salwy śmiechu i wielki banan na buzi.
No myślałam,że już go powiesze za syry i na dwór wystawie :sorry2::-D
Usnąl o 3 na 1,5 godzinki.A później od nowa.Ale wtedy nie miał już kompanów i po 30 minutowym nawoływaniu a raczej darciu się skapitulował :sorry2:
Ciężki ten mój synal :angry::baffled::-D

Dziś będzie oduczany od nocnego jedzenia.

A tak wogóle dziewczynki to:

Dnie urocze, piękne, młode
W drodze życia napotkamy,
Ale jednym z najpiękniejszych
Będzie dzień Mamy.
Więc serdecznie Ci winszuj,
Aby przez ten dzionek cały
Tylko nuty zdrowia, szczęścia,
W Twoim sercu grały!

Pusia dzięki:-) ale zawsze będę pamietać kiedy pierwsze ząbki wyszly:-) a jakie ostre skubane:):)

Anineczka kochana posprzątaj wszystko i wracaj do nas...biedny Matt:-( może ciag dalszy ząbków...

reklama
Anineczka kochana posprzątaj wszystko i wracaj do nas...biedny Matt:-( może ciag dalszy ząbków...

Sabinko Gratulacje dla Kapika.
No chłopak się postarał z tą niespodzianką na dzień mamy :tak::tak::-)

A co do mojego Matta.Ja wiem czy on taki biedny ? :dry:
On się bawił w najlepsze,gorzej z nami :sorry2::angry::tak:
Mąż troszke pofolgował dziś przez to z pójściem do pracy :laugh2:
Całe szczęście nie wisi nad nim szef tak więc może czasem sobie pozwolić na spóźnionko.

A Młody jak zwykle odsypiał nocke.Spał przeszło 3,5 godziny w dzień :szok:
I coś nie ma ochoty zjeść.Wsunął tylko 3/4 małego słoiczka :dry:

Ide do niego bo już buczy leżąc na brzuchu ;-)

Do góry