reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Beatko to wcale nic zlego,ze Ola spi z Toba :tak:
A i Cie rozumiem,bo ja tez czasami naslu****e czy Matt oddycha tylko,ze ja mam lozeczko zaraz obok lozka.Czyli dziela nas tak naprawde szczebelki...no i mam meza w lozku a nie dziecko.Ty nie masz meza na codzien i pewnie brak Ci ciepelka w wyrku ;-)
Czyli moja wichura idzie do Was :-D Bo u mnie tak wialo,ze prawie antene zerwalo :szok:

Dzień doberek!!!
Słuchajcie szok tak narzekałam na moje dziecko a poszło spać o 21:szok: i spało z 1 karmieniem do 7 rano!!!!:szok:Co się dzieje? jednorazowy incydent zaznaczam całą noc w swoim łóżeczku:tak:

dzień dobry:-)

Elbra zdrówka dla Ciebie i Piotrusia...biedaczek:-(
Jagoda super że z bioderkami ok;-)

Co do spania:
Kapik śpi sam w łóżeczku a koło 6 idzie do nas poleżeć:-) łóżeczko ma w naszej sypialni:-)
ale ładnie wy szalejecie w nocy:-) o kurcze:-) my o 2 to już po karmieniu jesteśmy i spimy dalej:-) hihih

a mam do was pytanko jak w nocy karmicie maluchy to je wyciągacie z łóżeczka czy normalnie w łóżeczku butle (butelkowe mamy;-) ) dajecie??
Żeczywiście Sabinko poszalały w nocy:tak:
Ja młodą wyjmuję z łóżeczka przy zgaszonym lub intymnym świetle coby ją nie rozbudzać:tak::-D

U nas wichury nie było:tak:ale ponoć w nocy ma być coś no to dobrze bo pewnie szkody byłyby duże
My dzisiaj na obiadek proszony na 13 i na 15 na Lejdis z mężulkiem
Idę chatę posprzątać

reklama
Dzień doberek Mamcie:tak:

Herbatka gorąca już czeka:-)
37ej6.gif

witam Mamusie;-)

wszystkim solenizantom spóznione życzenia samych słodkości:tak::-)

u mnie cieńko z organizacją
na wszystko brakuje mi czasu
powoli zaczynam ogarnaić obowiązki domowe po przyjściu z pracy
tak aby mieć czas dla Marcelka i Samuelka
ale na moje przyjemności (internet:-p)juz niestety nie starcza dnia a jak siądę do kompa to padam jak kawka:cool2:

Marcelek ma się lepiej,w czwartek dostał nowy antybiotyk Sudamed
a Samuel jest troszkę zakatarzony ale w poniedziałek idzie do szkoły
w pracy ok

no to narazie tyle

pozdrawiam Was bardzo,bardzo mocno!!!

Marcelek nadal chory,dostał nowy antybiotyk.
Samuelek był na testach psychologicznych
i wyszło ze jest bardzo zdolny.
Dziecko w wieku 7 lat powinno miec srednio 88-90 a Sami miał 129- odpowiada to umysłowi 15-16 latka.
Patrycja od poniedziałku wskakuje na normalny etat 8h.

154631b3c34082a9.jpg

Pati gratuluję tak zdolnego synka :-) Mądre dzieci zawsze po mamusi:tak:
Marcelkowi dużo dużo zdróweczka życzę :tak:
Trzymaj się dzielnie Kobitko
wiecie co wczoraj oficjalnie powiedzialam mojej rodzince ze wychodze za maz :-) i jak nikt wczesniej nie chcial do mnie przyleciec, procz siostry to teraz wszyscy chca :wściekła/y:
ja planowalam skromne przyjecie a wlasciwie tylko zaprosic na jakis obiad i ciacho do restauracji swiadkow i meza rodzicow a teraz to nie wiem. niby sie ciesze ze przyleca ale troche popsulo mi to plany :baffled::baffled:
Wisienka ale Ci się weselisko szykuje ho ho ...:tak::tak::tak::-)
Gratulacje dla Amandy:-) Zdolniacha:-)

Inguś wreszci śpi. Mam nadzieję, że pośpi parę godzin, bo dzisiaj dała mi trochę w kość;-) Byłyśmy na zakupach, kupiłam sobie dwe bluzeczki i kolczyki:-) ale zimno się zrobiło i wróciłyśmy do domu i na tym się moje zakupy zakończyły;-) Ale lepszy rydz niż nic;-) A później pojechałyśmy jeszcze z psiskami do lasu. Ogólnie dzień w miarę spoko:-)
Bira dzięki:tak:
Super że zakupy Ci się udały
ale super!gratuluje aluska:-)
Dzięki Kathhe :-);-)

ogólnie nie jest tak źle ale zasypia mi dość późno bo jak jest mój mąż to między 22-22,30 a jak jesteśmy same to 21-21,30 i jak się obudzi około 4 rano to biorę ją do siebie do łóżka wtedy pośpi do 6 lub 7.Kurcze trochę ją przyzwyczaiłam do tego spania ale jestem już leniwa przy drugim i nie chce mi się jej utulić do snu i przekładać.Trochę mi wstyd bo tak nie powinno być:confused: no ale cóż

Beata u nas jest tak samo :tak: nie ma co robić sobie wyrzutów dobrze że przynajmniej część nocy przesypiają w swoich łóżeczkach :happy2:;-)

Herbatkę już podaję :-D:-D:-D

dzień dobry:-)

Elbra zdrówka dla Ciebie i Piotrusia...biedaczek:-(
Jagoda super że z bioderkami ok;-)

Co do spania:
Kapik śpi sam w łóżeczku a koło 6 idzie do nas poleżeć:-) łóżeczko ma w naszej sypialni:-)
ale ładnie wy szalejecie w nocy:-) o kurcze:-) my o 2 to już po karmieniu jesteśmy i spimy dalej:-) hihih

a mam do was pytanko jak w nocy karmicie maluchy to je wyciągacie z łóżeczka czy normalnie w łóżeczku butle (butelkowe mamy;-) ) dajecie??

Sabinko ja podaje w łóżeczku i czasem biore a czesem nie do odbicia.

Heheh Wisienka widze ze po nocy wstac nie mozesz,ja od 8 na nogach hihih i od rana sniadanko przygotowuje bo mialam rodzinke tak jak pisałam i trzeba ugoscic.
Spałam w jednym łózku z 2 dzieci i jestem cholernie pokopana,nigdy wiecej sie na to nie zgodze.

Uciekam na sniadanko:-)

Dzień doberek!

Stuk puk kawusią...ale u nas pogoda..bleee:dry:

Moje dziecko wreszcie nadrabia zaległości w obrotach i przewracaniu sie bo jak była unieruchomiona kocykiem to nie dała rady sie ruszyć na boki wogóle. Własnie leży na macie i próbuje obrócić sie na brzuszek...prawie jej sie udaje:tak::-D

reklama
widze ze sparawa spania ....
no to moze pytanie ... u kogo dziecko spi w lozku rodzicow , u kogo we wlasnym lozeczku ale w sypialni rodzicow , a u kogo w oddzielnym pokoju

niki spi w swoim lozeczku u nas w sypialni ...i generalnie zasypia po jedzeniu dosc szybko ,jak go nakarmie odkladam do lozeczka troche poglaszcze i juz

w koncu tego roku bedziemy sie pewnie przeprowadzac i w tedy bedzie moze pokoj dla malego bo naazie nie mamy miejsca

My mieszkamy z teściami i dużego wyboru nie mamy ( jeden pokój) :sorry2: Amanda śpi na początku w swoim łóżeczku a jak przychodzi pora karmienia to już z nami może również dlatego że ja podczas karmienia szybciej zasypiam niż ona:-p i nie ma kto jej do łóżeczka odłożyć bo mężuś też śpi :sorry2:

Hej Dziewczynki!

Wpadłam sie pochwalić ze z bioderkami Blanki juz wszystko ok-byłyśmy dzisiaj na kontroli. Jeszcze tylko na noc dawać kocyk. Ogólnie jest duża poprawa:tak:

Elbra dużo zdrówka!!!
Aluśka gratulujemy, zdolną masz córeczkę!

Jagoda dziękuję :-)
Super że z bioderkami Blanusi już jest wszystko w porządku :happy2: Dzielna z niej dziewczynka :yes::wink:

Wisienka
,Women dzięki za gratulacje :tak:

No Aluśka ale Dorianek sie duży urodził,wiec duzy jest od urodzenia;-)

Gratuluję,mój nawet o tym nie mysli.
z brzuszka na plecki owszem ale nie na odwrót :-)

Women ale Twój Dorianek już podwoił swoją masę urodzeniową a mojej pyzie jeszcze trochę brakuje :tak:
A co do obrotów to pewnie dlatego że ja ją rzadko kładę na brzuszek bo płacze i nawet nie myśli o podnoszeniu główki a tym bardziej o przekręcaniu :sorry2: Ale skoro już potrafi w jedną stronę to i w drugą też powinna się szybko nauczyć :confused:

Do góry