reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Cześć laski:-)

U mnie dziś duuużo lepiej. Wstałam prawa nogą. Psy już po spacerze a ja zaraz ide chatę sprzątać dopóki Inga śpi:-)

Pati, powodzenia dzisiaj w pracy:-)

Migotek, witaj:-)

reklama
dzień dobry Dziewuszki:-D

wpadam się przywitać
szykuję się na wyjście do pracy--
o jacie,jeszcze to do mnie nie dociera:tak::cool2:
ten tydzień będzie lajcikowy,bo muszę przejąć obowiązki od tej laski co mnie zastępowała
dowiedzieć się co nowego w trawie piszczy:-D

no to lecę---
milutkiego dnia Kochane Mamuśki:tak::tak::tak::-):-):-)

pati no i super ze wracasz do pracy, tak trzymaj:tak:na pewno szybko znowu sie odnajdziesz:tak:

witajcie kobity
ja dalej w lozku, leniiiwwie dzien sie zaczal:sorry2:ale mieszkanko czysciuskie bo wczoraj byli znajomi wiec juz wczoraj posprzatalismy, dzis tylko obiadek i pranko zostaly:-)

Pati miłej pracy:-)
Kathe ale masz fajnie że w łóżeczku...
a ja jużo 7 rano dostałam maila od szefa z litanią co dzisiaj musze zrobić...:-) chyba do północy bede siedziała bo napewno na taką piękną pogode mi sie nic nie chce pracować:-)

dziendoberek laseczki ;-)

ojojoj... od rana tyle piszecie :-D
.......milej pracy pati ja od poniedzialku nastepnego startuje :sorry2:

Doberek :cool2:
Pati powodzonka w pracy ;-)

Tak sobie wczoraj myslalam...
Bira,Larvunia ,Women co robicie z dzidziusiami jak musicie wyjsc z psami na spacer?
Ktos Wam pomaga?

reklama
Do góry