reklama
jolie
Tymkowa mama
hello:-)
bira...trzymam kciuki za nową pracę!
życzę aby się jak najlepiej wszystko ułożyło;-)
a tu mój 4 mc Marcelinek
u nas dzisiaj brzydka pogoda
Samuel nie poszedł do szkoły bo kaszle bardzo i ma katar
ja po śniadanku
zabieram się za prasowanko
milutkiego dnia Mamuśki:-)
Marcelek jak raper tu wygląda
jak czesto karmicie dzieci w ciagu 24h ??
a ja mam juz 3-ce
Wszystkiego najlepszego dla Marcelka i Nicolaska.
u nas średnio wychodzi 8 karmień na dobę.
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
witam i o zdrowie pytam
Kunda dzieki za wyjasnienie
piszesz tak bo pewnie nie wiesz co to bieda, nie bede sie skarzyc bo naszczescie to juz przeszlosc ale bywalo tak ze z 2 dni nie jadlam, a jak juz cos bylo to nie obiad tylko chleb z tyrolska i co z tego ze ojciec i matka siedzieli w domu jak sie mna nie interesowali i tak?
mojemu malemu tez sie czasem zdarzy zrobic mamie niespodzianke i spi od 23 do 7
sliczniutki i jaki juz duzy :-)
chyba splawili bo mojemu zbadali po urodzenniu
i ja sie dolanczam do tych pieknych zyczen :-)
a mojemu oznaczyli, nie wiem moze dlatego ze ja 0Rh -
w kazdym razie moj synus ma 0Rh+
Kunda dzieki za wyjasnienie
w zyciu kochana!!!ja bym wolala zeby byli ze mna-biedni ale szczesliwi(no nie biedni do przesady nie tak zeby nie bylo w domu co jesc) ale nie chce zeby moje dziecko kto inny wychowywal a ja ganiam za kasa zreszta moj M mial takich rodzicow i sami teraz zaluja tego ze wybrali prace a nie spedzenie wiekszosci czasu z dziecmi no i dzieci tez maja troche zalu chociaz mialy wszystko czego dusza zapragnie a wiadomo ze za komuny to bylo ciezko bo puste polki itd.
piszesz tak bo pewnie nie wiesz co to bieda, nie bede sie skarzyc bo naszczescie to juz przeszlosc ale bywalo tak ze z 2 dni nie jadlam, a jak juz cos bylo to nie obiad tylko chleb z tyrolska i co z tego ze ojciec i matka siedzieli w domu jak sie mna nie interesowali i tak?
myslalam ze tylko butelkowe dzieci potrafia tyle spac, to mozliwe zeby niemowle na cycu przesypialo cala noc???
mojemu malemu tez sie czasem zdarzy zrobic mamie niespodzianke i spi od 23 do 7
a tu mój 4 mc Marcelinek
sliczniutki i jaki juz duzy :-)
wlasnie odnosnie krwi.... kiedy mozna sprawdzic jaka grupe krwi ma nasze dziecie, w szpitalu jak poprosilam by powiedzieli mi jaka ma gr krwi to powiedzieli ze teraz nie mozna okreslic bo do pol roku dziecku sie gr zmienia czy to prawda czy mnie splawili??
chyba splawili bo mojemu zbadali po urodzenniu
Nikolasku wszystkiego najlepszego z okazji 3 miesięcy,słodkiego mleczka,uśmiechu na buźce i słonecznych spacerków.
Marcelku wszystkiego co sobie wymarzysz i wyśnisz Tobie życzymy,dużo zdróweczka i roześmianej buzieńki,smacznych obiadków i deserków.
Składają:
e-ciocia Monia
i e-kuzyn Dorian
i ja sie dolanczam do tych pieknych zyczen :-)
Larvuniu niewiem czy Cie splawili faktem jest,ze w szpitalu po urodzeniu nie oznacza sie krwi.
a mojemu oznaczyli, nie wiem moze dlatego ze ja 0Rh -
w kazdym razie moj synus ma 0Rh+
ja kramie 5 zadko 6 razy dziennie i wydawalo mi sie to juz troche za duzo jak ten wiek ale widze ze w normie ... od tego tygodnia maly dostaje juz butle 2 razy dziennie , a przez ostatnie 2 dostawal 1 dziennie ... w nocy generalnie karmie go tylko raz
Witam Mamuśki
Miałam do Was wcześniej zajrzeć ale Amanda była jakaś marudna więc poszliśmy wcześniej niż zwykle na spacerek a później mieliśmy gości
Odwiedziła mnie koleżanka z 8miesięcznym synkiem , ale miał ten mały radochę jak zobaczył Amandę :-)Chciał się z nią bawić i zaczął do niej coś gadać po swojemu ale niunia nie wykazywała zbytnio entuzjazmu do rozmowy tylko się mu uważnie przyglądała.
Dobrze że nie płakała
Miałam do Was wcześniej zajrzeć ale Amanda była jakaś marudna więc poszliśmy wcześniej niż zwykle na spacerek a później mieliśmy gości
Odwiedziła mnie koleżanka z 8miesięcznym synkiem , ale miał ten mały radochę jak zobaczył Amandę :-)Chciał się z nią bawić i zaczął do niej coś gadać po swojemu ale niunia nie wykazywała zbytnio entuzjazmu do rozmowy tylko się mu uważnie przyglądała.
Dobrze że nie płakała
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
moj maly ma teraz faze i od 2 dni bawi sie wlasnymi rakami, sklada je jakby sie modlil i zaciesza sam do siebie
Pati26
Mama Marcela i Samuela
anineczko...boze co za tragedia spotkała Aniulke:--no:
ja już puściłam info w eter
mam nadzieję ze ktoś ze znajomych z taka gr krwi pomoże
a Ty koniecznie napisz co z Matim po wizycie pielęgniarki
zależy jak Marcelek długo śpi
a jeśli o dziecka krew idzie
to faktycznie mi położna też mówiła ze po ok 6mc robić
bo wczesniej może się zmienić
bo niby do pół roku moze być grupa z łożyska czy cóś
dziękujemy za piękne zyczonka:-)
ja już puściłam info w eter
mam nadzieję ze ktoś ze znajomych z taka gr krwi pomoże
a Ty koniecznie napisz co z Matim po wizycie pielęgniarki
u nas wychodzi 5 karmień na dobę czasem 4jak czesto karmicie dzieci w ciagu 24h ??
zależy jak Marcelek długo śpi
larvuniu...my z męzem też oboje A +
anineczka my mamy z mezulkiem ARh+
wlasnie odnosnie krwi.... kiedy mozna sprawdzic jaka grupe krwi ma nasze dziecie, w szpitalu jak poprosilam by powiedzieli mi jaka ma gr krwi to powiedzieli ze teraz nie mozna okreslic bo do pol roku dziecku sie gr zmienia czy to prawda czy mnie splawili??
a jeśli o dziecka krew idzie
to faktycznie mi położna też mówiła ze po ok 6mc robić
bo wczesniej może się zmienić
bo niby do pół roku moze być grupa z łożyska czy cóś
dziękujemy za piękne zyczonka:-)
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
ja kramie 5 zadko 6 razy dziennie i wydawalo mi sie to juz troche za duzo jak ten wiek ale widze ze w normie ... od tego tygodnia maly dostaje juz butle 2 razy dziennie , a przez ostatnie 2 dostawal 1 dziennie ... w nocy generalnie karmie go tylko raz
moj to tak roznie co 2 -3 godziny w dzien, czasem 4 a od ok 20 do 22-23 dopioki nie polozymy sie spac to praktycznie nie odrywa sie od cycka, a w nocy to przewaznie ma 2 karmienia, zdarza sie ze nic lub 1 ale to z raz na tydzien
Pati26
Mama Marcela i Samuela
wisienko...mój młody ma już ekscytacje swoimi łapakami za sobą
ale cośmy się naśmiali z niego to moje
normalnie nie mógł chłopak wyjść z podziwu
skąd te łapki,składał jak do modlenia,macał,badał
jezu gapiłam się godzinami
teraz bada zabawki i odkrył ze ma nogi
ale cośmy się naśmiali z niego to moje
normalnie nie mógł chłopak wyjść z podziwu
skąd te łapki,składał jak do modlenia,macał,badał
jezu gapiłam się godzinami
teraz bada zabawki i odkrył ze ma nogi
reklama
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
jesli chodzi o oddawanie krwi to wystarczy oddac byle jaka grupe ale zaznaczyc ze ma isc dla tej konkretnej osoby i oni w szpitalu juz zamieniaja, takze nie ma znaczenia jaka sie odda. mnie tam przeraza fakt oddawania krwi, juz nie raz chcialam ale niestety strach zwycieza, bo ja mam 0 rh - i jesli dobrze pamietam z lekcji biologi to moge byc dawca krwi dla kazdej grupy a,b, ab 0 z czynnikiem ujemnym, a dla mnie moze byc dawca tlyko 0 rh - wiec mam bardzo zadka i bardzo potrzebna krew
a co do zmiany grupy krwi po pol roku to pierwsze slysze
a co do zmiany grupy krwi po pol roku to pierwsze slysze
Podziel się: