Pati26
Mama Marcela i Samuela
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
biedna misia tylko dzis 'sprzata' po niesfornych forumowiczkach
Women atakuj atakuj;-) :-) heheh Ty na diecie!!!!!!!! z kości na ości??????????????;-)
no widze ze po burzliwym dniu wczorajszym nasz maluchy dały odpocząć wszystkim w nocy;-) i całe szczęscie a mój młody teraz też już od 2 godz. śpi:-) wiec wrócił do normy:-)
Wszystkiego najlepszego dla Msiowego Igorka z okazji ukończenia 4 miesiaca
ano troszkę porządku trzeba było zrobić :-)
dzieki wielkie za piękne życzonka dla Igiego :-)
Igi ma dzisiaj zły dzień, cały dzień marudzi, nawet teraz co chwilkę się wybudza i płacze... bidulek. Nie wiem co mu jest. :-(dlatego tak z doskoku dzisiaj, tylko czytam
ale sie wkurzylam wlasnie moj facet posprawdzal dzisiejsza poczte i przyszlo pismo w koncu z biura paszportowego, niestety bez paszportu, bo zdjecia odrzucili ( bo za jasne) a chyba 4 czy 5 razy David mial ujecie, bo za kazdym razem bylo cos nie tak ( ja nie wiem czy oni mysla ze zrobic fotke takiemu dziecko to latwo?) w koncu jak myslelismy ze fotki sa ok, to jeszcze przed wyslaniem pojechalismy do specjalnego punktu zeby posprawdzali czy wszystko ok i tam fotki uznali, a za to sprawdzenie musielismy oczywiscie zaplacic a na tu dupa, w biurze nie uznali musze znow isc i sie meczyc aby pstryknac dobra fotke :-(
dobre chociaz w tym ze nie odrzucili poniewaz ja jestem polka i nie mam brytyjskiego paszportu, myslalam ze z tym bedzie problem a jest OKI, i sie bardzo ciesze ze moje dzieciatko bedzie miec brytyjski paszport :-):-):-)
Lilka a jak tam u Ciebie, masz juz paszport dla Hani?
Ja bym nie odpuściła bo jak moje mają kaszel ze 3-4 dni to pędzę do pediatry na osłuchanie bo z takimi maluchami do 2 r.ż. nigdy nie wiadomo.A paracetamol jak nie ma gorączki to bym nie podawała bo po co?
Do nosa ja nie daję soli morskiej chyba że katar jest gęsty bo można "zalać" dziecku oskrzela.Ja w takim wypadku jak twój podaję Euresopal w syropie i oklepuję małą, ale on jest na receptę.Chyba i tak będziesz musiała pójść do lekarza bo takiemu maluszkowi bez osłuchania ciężko coś zapodać.
no chyba nie bo już zasnął na dywanie a teraz poszedł na zebranie wspólnoty mieszkaniowej bo akurat dzisiaj przypadło i jest nieprzytomny bo jak kąpał młodą to zapomniał założyć pieluszkę i naciągał jej śpiochy masakra
dieta kapusciana
a jak ci to zalatwiaja?? ja musze sama jechac do polski zeby zrobic jakies umiejscowienie w USC i o pesel sie starac z tym ze masakre bede mialao rany wspolczuje
u nas juz tydzien temu mial byc paszport,mieli dzwonic i cisza,wiec dzis zadzwonilam i okazalo sie ze paszport juz czeka ale to narazie tymczasowy
teraz zalatwiaja pesel i paszport staly-ale musimy dowiezc te nieszczesne zdjecia ktorych jeszcze nie mamy
chyba sami pobawimy sie w fotografa
kochana to witaj w klubie tylko ze ty to masz podwojne niewyspanie sieDobry;-)
to sie wyspalam