anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
kurcze musze sie zabrac za wystawienie aukcji a tak mi sie nie chce choleraaaaaaaa
co sprzedajesz?;-);-)
...no i jak tam kebab, wlasnie - nic o nim nie piszesz...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kurcze musze sie zabrac za wystawienie aukcji a tak mi sie nie chce choleraaaaaaaa
w imieniu Samuelka i swoim wszystkim ciociom dziękujemy za gratulacje:-)
będziemy sie dalej chwalić jeśli Sami stanie na podium we środę
od Marcelinka właśnie doktor wyszedł
zabronił spacerowania i zapisał nowe syropki Eurespal i Planinus czy jakos tak
w piątek po południu przyjedzie na kontrole
Asix nie wiem czy sie spoznilam z podpowiedzia, ale mysmy ostatnio byli na urodzinach 5 latka to kupilismy mu wielki zestaw do ratowania zycia (helikopter, lodka i jeep) na baterie ze wydawalo odglosy i mozna posadzic zabawke czlowieka, maly byl zachwycony a jeszcze bardziej jego brat ktory ma 3 latka ta wielgachna zabawke kupilismy w woolworth :-) teraz a w przynajmniej na poczatku lutego byly przeceny 50% to z £50 zaplacilismy £25 :-)
i nie wiem jak inni chlopcy, ale ten dzieciak co ma 3 to uwielbia zabawki z serii Thomas - lokomotywa :-) :-):-(
Witam wszystkie listopadowe mamy!!!!!!!
muszę się Wam pochwalić ze mój starszy synek(który chodzi do klasy pływackiej)
zakwalifikował się na środowy turniej pięciu basenów
tzn. z jego klasy 15 osobowej jedzie piątka dzieci
więc konkurencja była ostra
synus miał 2 miejsce w eliminacjach
i w środę jedzie na między szkolne zawody
ale się cieszę!!!
Gratuluje!!! Zycze wymarzonego synka :-)ok
to oficjalnie moge juz zakomunikowac ze spodziewam sie kolejnego bejbe :-)
jol
od Marcelinka właśnie doktor wyszedł
zabronił spacerowania i zapisał nowe syropki Eurespal i Planinus czy jakos tak
w piątek po południu przyjedzie na kontrole