wisienkaa1
Listopadowa mama '07
Witam
ja po prawie nieprzespanej nocce :-( synus ma katar i kaszle, biedny plakal wczoraj w nocy i dzis nad ranem ze prawie i ja bylam bliska plakania z nim z tej niemocy, patrzyl sie na mnie tak smutno jakby chcial powiedziec 'mamo czemu mi nic nie pomagasz?' biedny nie moze pic bo nosek mu sie zatyka i pokaszluje co chwila :-( teraz ladnie spi w foteliku samochodowym. Rano bylismy z nim w przychodni i David naszczescie ma czyste plucka Lekarz polecil zeby mu podac specifik od 3 miesiaca. Mam nadzieje ze nic mu po nim nie bedzie
kathe ja biore Strepsils i paracetamol
Duuuuuuuuzzzzooo zdrowka zycze
lilka pamietaj ze musisz uwazac na siebie ;-)
Wszystkiego Najlepszego dla siosrty i super zabawy zycze :-)
ja po prawie nieprzespanej nocce :-( synus ma katar i kaszle, biedny plakal wczoraj w nocy i dzis nad ranem ze prawie i ja bylam bliska plakania z nim z tej niemocy, patrzyl sie na mnie tak smutno jakby chcial powiedziec 'mamo czemu mi nic nie pomagasz?' biedny nie moze pic bo nosek mu sie zatyka i pokaszluje co chwila :-( teraz ladnie spi w foteliku samochodowym. Rano bylismy z nim w przychodni i David naszczescie ma czyste plucka Lekarz polecil zeby mu podac specifik od 3 miesiaca. Mam nadzieje ze nic mu po nim nie bedzie
dziewczyny pomocy co ja moge brac na bolace gardlo i ogolne przeziebienie??:-(do tego mala mi cos pokasluje chyba ja zarazilam:-(
kathe ja biore Strepsils i paracetamol
Duuuuuuuuzzzzooo zdrowka zycze
wczoraj tak sie narobilam ze szok,bo mielismy miec goscia na noc...i co? i zle sie poczul i nie przyjechal a ja jak wol sie narobilam
teraz przynajmniej chatka lsni
lilka pamietaj ze musisz uwazac na siebie ;-)
A ja dzis wyspana z dobrym humorkiem zaczęłam niedziele
Na 16.00 idziemy do mojej siostry na urodzinki
Jutro konczy 30-stkę
Wszystkiego Najlepszego dla siosrty i super zabawy zycze :-)