reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

dzień dobry wariatki:-)

jak mozna nie spać o takic godzinach;-)
hehe

SUGAR o rajku wiiiiinnnnnnnkkkkkkkkooooooooooooo:-) ja uwielbiam ostatnio wypułysmy z koleżanką 2 buteleczki:-) hihi :-)

reklama
wiesz co mi ten czek przyslali za ok 2-3 tyg. od przyznania child benefit :tak:
jak jestes niecerpliwa to wejdz moze na strone CTF i tam moze wypelnij aplikacje to Ci wysla wczesniej.

dziekuje dziewczyny za odpowiedzi odnosnie jezyka
a zazdroscic to mozemy mirce, jej synek bedzie znal 3 - polski, angielski i niemiecki :-) chociaz ja z niemca tez nie jestem kiepska wiec mam zamiar uczyc malego, ale to juz nie teraz, dopiero jak skonczy 2 latka :tak: zreszta zobaczymy jak bedzie w praktyce :p

chyba masz racje zaraz wejde na ta stronke i poszukam-wiesz kasa by sie juz odkladala no i mozesz mi powiedziec ktory bank wybraliscie??

a z niemieckim to tez bym chciala go uczyc ale odkad przyjechalam do uk to ja ci juz ni w zab nic nie powiem-na poczatku mi sie mylily te 2 jezyki a terz dup* uzywam tylko ang.

Ahhaa...Pati i chyba inne dziewczyny :sorry: wszyscy mówią, ze rewelacyjny film Lejdis no to sie zdecydowałam i.......powywam męża na seans w sobotę...bileciki już zamówione:-)
Znaczy sie znów randka z mężem:sorry:
Bo ostatnio między nami różnie bywa:baffled:

widze ze wszystkie chwala filmik zaraz poszukam w necie co to jest ;-)
aaaaaaaaa.... i milej randki ci zycze :tak:
ja se moge zapomniec o walentynach, bo jak sie zapytalam wczoraj o dzisiejszy dzien to uslyszalam od mojego M -"przeciez to swieto zakochanych a my juz jestesmy w innym staium" wpienilam sie tak ze szok:wściekła/y:
niech spada na drzewo-tez mu nic nie dam:no:

dzisiaj mezula oswiecilam ze jesli test wyjdzie negatywny to tak dlugo nie dam mu sie tknac az nie bede miala druta w dupie (czyt.spirali :rofl2: )
a co!! nie zamierzam wiecej zyc w takiej nie pewnosci:confused2:

a jak test pokaze dwie kreski to jak urodze ma sie wykastrowac :-p bo wiecej dzieci nie bedziemy mieli :laugh2::laugh2:
spytal sie dlaczego on?? odpowiedzialam ze po 1.ja chodze w ciazy i rodze,a po 2.jak zrobi skok w bok to nie bedzie musial alimentow placic:-D:-D:-D

oczywiscie oboje sie smialismy,ale cosik tam prawdy jest:-p:-p

Swieta prawda,chociaz usmialam si na maxa!!!

Wisienko,Women super że kręczu brak:-)
kurde no i usnęłam sobie na filmie ! dupa jasia...ja to zawsze usne jak cos oglądam:-) ehhh

ide małemu amciu robić i spać dalej:-)
ja pierdziu to już jest uzależnienie żeby na pół śpiąco tu wchodzic i czytać wszystkie posty:-)

no laski ja tez wam gratuluje ze tego kreczu nie ma!!
a sabina z tym uzaleznieniem to mam dokladnie to samo-przeciez czlowiek moglby teraz pospac (zwlaszcza ze kolejna nocka niezaciekawa) zamiast siedziec,czytac i odpisywac na posty

Witam sie płatkami z mlekiem kozim (ludzie jakie to kozie mleko drogie !!! ponad 7 zł litr MASAKRA ) :baffled:
lilka ja bym chyba juz umarla z niepewnosci :-p

pusia a Ty mieszkasz w waw ze bylas na tym seansie z dzieciaczkami?
dzisiaj mnie kumpela na to wyciagala :-D

co do picia to moja dostaje wode, koperkowa albo taka ulatwiajaca trawienie hippa

wczoraj cos w nia wstapilo i odmowila wspolpracy cyckowej
jak tylko probowalam ja nakarmic to darla sie wnieboglosy jakby ja obdzierali ze skory
zobaczymy jak bedzie dalej :confused2:

ja dzisiaj obejrzalam fajny film na canal + a teraz slucham sobie amy winehouse i siedze tutaj :p

Ja mieszkam we Wrocławiu , u nas tez sa takie rarytasy ;-):rofl2:

dzieki dziewczyny za mile slowa :tak:

moj mial przed chwila ostry atak bolu brzucha, darl sie w nieboglosy, widac ze strasznie cierpial, ze az mu podalam calpol - plyn przeciw bolowy, dopiero za 3 razem udalo mi sie go zapodac - pipetka po infacolu, bo wczesniejsze dawki to wypluwal, nie chcial polknac, i nawet szybko podzialalo bo 5 min i przestal plakac :-)
moj dzisiejszy obiad - canneloni mu nie posluzyl :-(

co to za film lejdis, polskiej prod czy co, bo tu nic o nim nie slyszalam

aaa i musze sie pochwaluc, ja juz dzis dostalam prezent, kartke i kwiaty na walentynki - 12 wspanialych czerwonych roz :-):-):-)

dobranoc
pusia, women, sabina, bira, lilka, pati, jolie, aluska, elbra, asix, anineeczka, anulka, kunda, larvunia, kathe i inne o ktorych zapomnialam
:-p:-)

Lejdis to polski film :) więc nidz dziwnego że tam u Ciebie nikt o nim nie słyszał :tak::-D

A co do winka to tez bym sie napiła :( ale cóż cyckowa jestem i trzeba czekac (czekaja na mnie 2 winka z wieczoru panieńskiego jeszcze)

Oj cos Kacperek zaczął marudzić :baffled:

witam Kobitki :tak:

noc minęła nam spokojnie, teraz Amanda grzecznie leży w łóżeczku i gada z misiami :rofl2:

Lilka z okazji Twoich imienin :
Życzę Ci odwagi, by iść do przodu bez
względu na wszystko,
miłości - tej jedynej, która potrafi zmienić życie,
wiary w siebie, w człowieka i w świat,
w który trudno jest wierzyć,
nadziei potrzebnej by żyć
i oczywiście przyjaciół,
takich od serca na zawsze.:-D:-D:-D:-D

tn07jpgaaaej2.gif

Liluś Kochana...
Wszystkiego najlepszego z okazji Imienin, spełnienia wszystkich marzeń, zdrowia, szczęścia, pomyślności, duzo szczęścia i miłości!!!
200505018459purpletulipec3.jpg

Wam moje Kochane Listopadówki LOVE,LOVE,LOVE---miłości,miłości,miłości:tak:
heartshapedchocolatestc5.gif

reklama
u mnie nocka jak zawsze o 23 karmienie o 2 amciu i 5 amciu...kiedy to moje dziecie prześpi nocke!:-)
ale śpi od 19.30 więc nie mogę wymagac niewiadomo czego:-)
wogóle mnie trafi...bo do sąsiadów przyjechala rodzina z dziećmi 2 i 5 letnimi i mam dość od 3 dni tak sie tłuką że Kapik sie budzi co chwile!... jak wychodzą na klatkę schodowa to poprostu jakby stado baranów przeszło!!! żeby on sie tylko nie przyzwyczaił do tych pobudek dziennych....

u mnie dzis pogoda masakra deszcz...:-(

Do góry