reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

pati ojaaaaa.... Marcelek ma sliczna fotke z tym paluszkiem :tak::-D
dzięki Kochana--mi też się ta fotka podoba:tak:;-):laugh2:
lecę ogarnąć trochę mieszkanko
dzieci śpią,Tatuś też
no i wieczór mam dla siebie
oczywiście znowu przy kompie będę do 2giej siedzieć:laugh2::rofl2::sorry:

reklama
dzięki Kochana--mi też się ta fotka podoba:tak:;-):laugh2:
lecę ogarnąć trochę mieszkanko
dzieci śpią,Tatuś też
no i wieczór mam dla siebie
oczywiście znowu przy kompie będę do 2giej siedzieć:laugh2::rofl2::sorry:

hihiii u mnie to samo
aczkolwiek spac pojde najpozniej o 24 bo potem mam problemy ze wstaniem:confused2:

jezusie maryjowy,jak tylko Cię Lilka "widzę"
to z kluchą w gardle czekam aż mi się post wyświetli a tu NIC:-D:laugh2::-D:laugh2::rofl2:

ja wrzucilam na taki luz ze sie nie stresuje :-p:sorry:

test...K.mial kupic i zapomnial:confused2:
takze jutro kupie i wpiatek rano testuje:-p no chyba ze nie wytrzymam to wczesniej:sorry:

Women, to dobrze, ze z Doriankiem ok:tak::tak:

Pusia, fajnie - tez bym poszla do kina:-):-)

Hhheh.Lilka co z tym teścikiem? kurna umieramy tu wszyskie z ciekawości:crazy:;-)

tak wogole to witam:sorry:
Czytam was na bieżąco ale jakoś nie dane mi wszytskim odpisywac:eek:
Czasem coś zdąże odp jak się na kompa dorwę.

Ahhaa...Pati i chyba inne dziewczyny :sorry: wszyscy mówią, ze rewelacyjny film Lejdis no to sie zdecydowałam i.......powywam męża na seans w sobotę...bileciki już zamówione:-)
Znaczy sie znów randka z mężem:sorry:
Bo ostatnio między nami różnie bywa:baffled:

to prawda 'Lejdis" super :)

Ja nie dość że nie nadążam czytac to tym bardziej odpisywac :-)

Lilka co z tym teścikiem noooooo

dzisiaj mezula oswiecilam ze jesli test wyjdzie negatywny to tak dlugo nie dam mu sie tknac az nie bede miala druta w dupie (czyt.spirali :rofl2: )
a co!! nie zamierzam wiecej zyc w takiej nie pewnosci:confused2:

a jak test pokaze dwie kreski to jak urodze ma sie wykastrowac :-p bo wiecej dzieci nie bedziemy mieli :laugh2::laugh2:
spytal sie dlaczego on?? odpowiedzialam ze po 1.ja chodze w ciazy i rodze,a po 2.jak zrobi skok w bok to nie bedzie musial alimentow placic:-D:-D:-D

oczywiscie oboje sie smialismy,ale cosik tam prawdy jest:-p:-p

reklama
Pusia dobranoc

ach zla jestem bo taka fajna kuchenke sobie upatrzylam i zostala sprzedana :confused2::confused2:
zycie....

Do góry