reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
ja rowniez juz po wizycie u fizykoterapeuty. David nie ma przykurczu uffffffff ale ma nie wiem jak to okreslic....rozciagniety miesien szyji ktory tworzy zgrubienie, al'a guzek czuc nawet jak sie dotknie, z tym ze pani powiedziala ze jak bede cwiczyc (z 5-6 razy na dzien a najlepiej przy kazdej zmianie pieluchy) to zniknie, gdybysmy teraz tego nie wykryli to w przyszlosci czekala by go operacja :szok: i ma jeszcze problem ze stopami, tez nie wiem jak to okreslic, musze mu palce ze srodstopiem obciagac w dol.
tez za 4 tyg,. 12.03 mamy kolejna wizyte

Witam po przerwie.

Miałam najazd rodziny, była u mnie mama z siostrą.

Udało mi się nadrobić zaległości, oczywiście szukałam odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie: Co u Lilki w sprawie testu, a tu dalej nic :-(

Teraz idę kąpać mojego synka.

Składam spóźnione życzenia dla wszystkich świętujących maluszków.

wpadlam napisac ze maly nie ma kreczu szyjnego ale naciągniete miesnie na pleckach,nic groznego za 4 tyg do kontroli mamy isc.
Co do wagi to Bira powiedz swojemu lekarzowi ze jest jeb..ty !!!!!!7kg no szok
Moj wazy 7300 a przy porodzie wazyl 4150 wiec widac,a dzieciaczki kotre wazyly 3400 to juz wogole mniej powinny wazyc.
Tak jak pisze elbra...!

ja rowniez juz po wizycie u fizykoterapeuty. David nie ma przykurczu uffffffff ale ma nie wiem jak to okreslic....rozciagniety miesien szyji ktory tworzy zgrubienie, al'a guzek czuc nawet jak sie dotknie, z tym ze pani powiedziala ze jak bede cwiczyc (z 5-6 razy na dzien a najlepiej przy kazdej zmianie pieluchy) to zniknie, gdybysmy teraz tego nie wykryli to w przyszlosci czekala by go operacja :szok: i ma jeszcze problem ze stopami, tez nie wiem jak to okreslic, musze mu palce ze srodstopiem obciagac w dol.
tez za 4 tyg,. 12.03 mamy kolejna wizyte

dobrze że wasze dzieciaczki nie mają przykurczu :tak:
Wisienka nie martw się;-) na pewno Dawidek szybko się z tym upora . Trzymam za niego kciuki :tak:

:-)
Lilka no no właśnie taka ta nasza klasa znajdujemy swoje miłości:-) ja np. znalazłam swojego pierwszego chłopaka :-D:-Dbyłam w 5 klasie szk. podst.:-) byłam na jakims tam obozie sportwoym no i była to wielka miłość!:-) ale jak go teraz zobaczyłam to sie załamałam ... wtedy to wydawał sie że będzie mega przystojny:-) heheh ale na wydawaniu się skończyło;-)

Sabina ja tez ostatnio znalazlam moja 1 milosc :laugh2: :laugh2: ja mu wyslalam zaproszenie i o dziwo przyjal, bo odlad z nim zerwalam (mialam ok10 lat) to nie rozmawialismy ze soba :-) a teraz jest jeszcze bardziej przystojny niz byl ;-)))
tyle ze rok mlodszy :(((

Eluniu iCollinku...życzę Wam z okazji ukończenia 3 mc każdego kolejnego słodkiego jak cukierki,uśmiechów pięknych jak wiosenne truskaweczki i zdrówka tyleeeeeeee ile się da!!!
winniepoohamigosga4.jpg

ja rowniez dolanczam sie do zyczen !!!!!!

Ja uciekam sie szykowac bo dzis idziemy do przychodni rechabilitacyjnej z tym keczem szyjnym na 13,trzymajcie kciuki.
AAAAAA i na Wisienke i jej bąbelka małego tezzzzz bo ona dzis tez ma wizyte.

Buzka

women dzieki za pamiec, jestes kochana, buzka :-)

Women i Wisienko Trzynmamy kciuki za Wasze skarby!!!

dziekuje

Wisienka-mam pytanko a skad mam dostac ten czek na zalozenie konta da malego bo juz mnie to wnerwiac zaczyna bo child dostalam ale nic mi wiecej nie przyslali

wiesz co mi ten czek przyslali za ok 2-3 tyg. od przyznania child benefit :tak:
jak jestes niecerpliwa to wejdz moze na strone CTF i tam moze wypelnij aplikacje to Ci wysla wczesniej.

dobrze że wasze dzieciaczki nie mają przykurczu :tak:
Wisienka nie martw się;-) na pewno Dawidek szybko się z tym upora . Trzymam za niego kciuki :tak:
dziekuje :tak:

dziekuje dziewczyny za odpowiedzi odnosnie jezyka
a zazdroscic to mozemy mirce, jej synek bedzie znal 3 - polski, angielski i niemiecki :-) chociaz ja z niemca tez nie jestem kiepska wiec mam zamiar uczyc malego, ale to juz nie teraz, dopiero jak skonczy 2 latka :tak: zreszta zobaczymy jak bedzie w praktyce :p

anulka
zycze zdrowka dla calej rodzinki !!!

mam pytanie do butelkowych mam.... co oprocz mleka dajeci malym ..... nie chodzi mi o wprowadzanie nowych rzeczy tylko czy dajece jakies plyny ... herbatke, wode ??
mój malutki wcześniej pił 100-120ml herbatki na przeziębienie albo uspokajającej Hippa a teraz zamiast herbatki dostaje codziennie na zmianę raz marchew z jabłkiem Hippa,raz sok ze słodkich jabłek Hippa-wypija tego 80-100ml

Krecik ja ostatnio poznalam tutaj tak grube dziecko ze szok:szok:
maly ma 3 miechy i waga prawie 10kg:szok:....tylko na piersi.....

nie pisałam wam o tym bo nie chcialam zostac zle zrozumiana....ale uwierzcie ze ten maluch ladnie nie wygladal:no:......
WOW,to lepszy od mojego Marcelka:-D:-D:-D
dzisiaj kupiliśmy elektroniczną wagę-taką łazienkową i malutki waży na niej ok7,900kg:rofl2:
czyli już tak nie tyje mocno:-p

wisienko,women...super że dzieciaczki nie mają kręczu
buziaczki dla chłopców:tak::-)

Pusia7...fajowsko że wypad do kina udany
17wm0.gif

jak dla mnie "Lejdis" wymiatają..hehe
to już jest mój ulubiony film:rofl2::cool2::ninja2::elvis:

Hello dziewczynki
Dziekuje wam wszystkim ze sie martwiłyście o nasze dzieciaczki i ich zdrowie.
Wisienko ciesze sie ze malutki nie ma kęczku,dbaj o niego i cwicz a bedzie na pewno wszystko dobrze kochana.
Kurcze tez musze sie wybrac na ten film Lejdis wszyscy tak chwalą.....

Co do ex-ów to wlasnie do mnie dzwonił moj ex z przed jakis 4 lat i pogadalismy ze 20 minut hehe miło odświeżyć znajomość,całkiem fajny chlopak z niego był.
Uciekam do galerii wstawic kilka zdjec....

reklama
Do góry