anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Women, to dobrze, ze z Doriankiem ok
Pusia, fajnie - tez bym poszla do kina:-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
polecam świetna sprawa i odskocznia od codziennościWomen, to dobrze, ze z Doriankiem ok
wpadlam napisac ze maly nie ma kreczu szyjnego ale naciągniete miesnie na pleckach,nic groznego za 4 tyg do kontroli mamy isc.
Co do wagi to Bira powiedz swojemu lekarzowi ze jest jeb..ty !!!!!!7kg no szok
Moj wazy 7300 a przy porodzie wazyl 4150 wiec widac,a dzieciaczki kotre wazyly 3400 to juz wogole mniej powinny wazyc.
Tak jak pisze elbra...!
ja rowniez juz po wizycie u fizykoterapeuty. David nie ma przykurczu uffffffff ale ma nie wiem jak to okreslic....rozciagniety miesien szyji ktory tworzy zgrubienie, al'a guzek czuc nawet jak sie dotknie, z tym ze pani powiedziala ze jak bede cwiczyc (z 5-6 razy na dzien a najlepiej przy kazdej zmianie pieluchy) to zniknie, gdybysmy teraz tego nie wykryli to w przyszlosci czekala by go operacja i ma jeszcze problem ze stopami, tez nie wiem jak to okreslic, musze mu palce ze srodstopiem obciagac w dol.
tez za 4 tyg,. 12.03 mamy kolejna wizyte
:-)
Lilka no no właśnie taka ta nasza klasa znajdujemy swoje miłości:-) ja np. znalazłam swojego pierwszego chłopaka byłam w 5 klasie szk. podst.:-) byłam na jakims tam obozie sportwoym no i była to wielka miłość!:-) ale jak go teraz zobaczyłam to sie załamałam ... wtedy to wydawał sie że będzie mega przystojny:-) heheh ale na wydawaniu się skończyło;-)
Eluniu iCollinku...życzę Wam z okazji ukończenia 3 mc każdego kolejnego słodkiego jak cukierki,uśmiechów pięknych jak wiosenne truskaweczki i zdrówka tyleeeeeeee ile się da!!!
Ja uciekam sie szykowac bo dzis idziemy do przychodni rechabilitacyjnej z tym keczem szyjnym na 13,trzymajcie kciuki.
AAAAAA i na Wisienke i jej bąbelka małego tezzzzz bo ona dzis tez ma wizyte.
Buzka
Women i Wisienko Trzynmamy kciuki za Wasze skarby!!!
Wisienka-mam pytanko a skad mam dostac ten czek na zalozenie konta da malego bo juz mnie to wnerwiac zaczyna bo child dostalam ale nic mi wiecej nie przyslali
dziekujedobrze że wasze dzieciaczki nie mają przykurczu
Wisienka nie martw się;-) na pewno Dawidek szybko się z tym upora . Trzymam za niego kciuki
mój malutki wcześniej pił 100-120ml herbatki na przeziębienie albo uspokajającej Hippa a teraz zamiast herbatki dostaje codziennie na zmianę raz marchew z jabłkiem Hippa,raz sok ze słodkich jabłek Hippa-wypija tego 80-100mlmam pytanie do butelkowych mam.... co oprocz mleka dajeci malym ..... nie chodzi mi o wprowadzanie nowych rzeczy tylko czy dajece jakies plyny ... herbatke, wode ??
WOW,to lepszy od mojego MarcelkaKrecik ja ostatnio poznalam tutaj tak grube dziecko ze szok
maly ma 3 miechy i waga prawie 10kg....tylko na piersi.....
nie pisałam wam o tym bo nie chcialam zostac zle zrozumiana....ale uwierzcie ze ten maluch ladnie nie wygladal......