reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Maciusiu...gratulujmy wejścia w 4 mc życia...dużo uśmiechu i samych słodyczy...ciocia Pati z synkami życzy:-)
grtwojakolekcjamainmt5.jpg

Lilka...
co u Ciebie? Jak testowanko?
daj znać Kochana,zanim umre na zawał:-D;-)

women..superowo ze cgrzciny się udały
i ze goście dopisali
okokbs1.gif
okokbs1.gif
okokbs1.gif

sabinko...u nas też słoneczko czadu daje
hahahd3.gif

miłej pracy Kochanie.

Larvuniu...wszystko co dobre kiedyś się kończy:-(
dobrze ze sobie przez te 3 dni pobyliście razem i byliście tylko dla siebie:-)
teraz wrócisz do Nas,z czego każda się cieszy:-D

asix...stuk puk moją kawką w Twoją herbatkę:-D:-D:-D

od rana mam dobry humor:-D
tralalala
za 3 tygodnie wracam do pracy...ale sie cieszę(co za wyrodna matka!:-p)
zaraz się zbieram,bo mam trochę do pozałatwiania na mieście
do póżniej moje Kochane

reklama
Lilka właśnie czekamy na wieści (tylko nie mów że znów nie pojechaliście do miasta ;-) bo my tu z ciekawości padniemy :rofl2:

pati ja tez za 3 tyg.
Qrde cieszylam sie jak nie wiem ze wracam do pracy... ale teraz czym blizej pierwszego tym bardziej mi zal rozstawac sie z bąbelkiem :-( Szkoda, ze zabierac ze soba go nie bede mogla :sorry: W sumie to nie mam szefa nad glowa i moglabym, ale biedaczek nie wytrzyma 8h w samochodzie non toper. Jestesm przerazona jak ja dam rade bez malego :eek:.

Maciusiu, wszystkiego najlpeszego:-)

Women, ja nie daję witaminy D3 i trochę mnie wcięło. Ja daję jakąś multiwitaminę... muszę zobaczyć, bo może tam jest ta D3..... A jak nie ma, to jeszcze dzisiaj jestem w tej cholernej przychodni......

co do d3 to wam powiem tylko tyle że moja koleżanka ma 10 miesięcznego synka i dalej daje d3..
ja nie wiem..nie znam sie:-)
LILKA gdzie jestesssssssss???????:-) z wynikiem oczywiście;-)

a to z nadrabianka z kilku ostatnich dni :tak:

Asix super że mieszkanko będzie :-) co do kleiku to ryżowy:-)
Kapik się wybawił na urodzinach:-) dzieci sie nim zajęły;-) a mamusia spokojnie mogła popijać;-) hehhe

No caly czas trzymam kciuki z tym mieszkankiem i jednoczesnie nie moge sie juz doczekac-wreszcie normalny dostep do kompa no i nie bede miala przejscia z livingu do kuchni tylko bedzie wejscie od przedpokoju wiec super no i wreszcie prysznic z wanna a nie tylko wanna:-D no ale czekam do konca m-ca to bedzie wiadomo na 100%

dzieki za odpowiedz z tym kleikiem-to bylo dla mnie bardzo wazne-a nie wiesz czy mozna go dodawac do kazdego mleka modyfikowanego??

Asix to znaczy, że już można gratulować mieszkanka?

no jeszcze niestety nie:zawstydzona/y:ale moze wkrótce...

aluska ... ja jeszcze karmie tylko piersia ale jutro premiera mleka mod. chce to mieszac i od kwietani postanowilam przesteac karmic ... mysle ze to jest ok dla mnie i dla niego

No wlasnie mi tez po glowie chodza takie mysli bo piersia karmie juz tylko 2 razy dzienie i to wieczorkiem i w nocy:confused2: no i na dodatek tylko jedna piers sie napelnia i nie wiem co robic-w drugiej mi pokarm zaczal zanikac-zawsze bylo go mniej ale teraz nie ma prawie nic no i nie wiem juz co robic:no:

a test?:sorry: dzieki dziewczyny za kibicowanie,ale pokibicujecie do poniedzialku bo nie pojechalismy do miasta na zakupy bo...firma K.jakims cudem opoznia sie z wyplata:wściekła/y: a planowalismy zrobic wieksze zakupy wiec zostalismy w domu,w poniedzialek K.ma wolne,jedziemy z Hania na pierwsze szczepienie to wtedy zachaczymy o centrum
sama jestem ciekawa.....

No lilka my tez wiec dawaj,dawaj ten wynik ;-)

czesc mamcie, tesknilyscie??:-)
nie pisalam dlugo bo mielismy kociol z mala i musialam sie odstresowac.Mala ma wzmozone napiecie miesniowe, lekka asymetrie i lekki krecz, rehabilitujemy ja prywatnie w domu i sa to delikatne cwiczonka ktore wykonuje rehabilitantka a my mala mamy tylko nosic i ukladac, przewijac w specyficzny sposob. Miala USG I EEG i wszystko wyszlo dobrze wiec wykluczamy sprawy neurologiczne/ Generalnie te cwiczenia moga trwac nawet i pol roku ale pozniej wogule nie bedzie sladu po napieciu i mala dorowna rowiesnikom. Jest kochanym radosnym dzieciaczkiem, tylko troszke spietym:-);-)zdjecia wkleilam do naszej klasy.ide czytac co u was bo dluugo mnie nie bylo:zawstydzona/y::zawstydzona/y:aha i ZDALAM SESJE !!!zostal mi tylko jeden semestr i pisanie pracy mgr:-D

Dobrze ze z mala wszystko sie wyjasnilo:tak:Gratuluje zdanej sesji:tak:

dzieki dziewczyny;-)
ale cosik sie na lepiej nie zanosi... :crazy::crazy:

Anulka daj znac co u ciebie i musze ci powiedziec ze fotki oskarka masz przepiekne te miny-normalnie nie moge sie napatrzec:-p:-D

I

CZY DAJECIE WITAMINE D3??????

Bo mi na szczepieniu kazali odstawic wszystkie wit skorojest na butlli a u Pati dowiedzialam sie ze konieczne jest dawanie d3 czekam na szybcie odpwoiedzi bo jak tak to jutro ide krecic dym do przychodni,bo slyszlam ze to nawet krzywica moze grozic wiec jestem mega przerazaona :szok::szok:

No wlasnie ja tez mam ten mega problem bo ponad miesiac temu odstawilam wit.D3 bo jak zaczelam karmic butla i cyckiem to lekarka przepisala mi zestaw wit. w tym witamine D2 no i konsultowalam sie z kumpela(aptekara) no i powiedziala,ze lepiej to nie mieszac i podawac jedna witD no i lepiej ten zestaw bo w zimie dla dzieciaczka to bedzie lepsze, no ale ja teraz znowu mam watpliwosci:-:)-(

pati ja tez za 3 tyg.
Qrde cieszylam sie jak nie wiem ze wracam do pracy... ale teraz czym blizej pierwszego tym bardziej mi zal rozstawac sie z bąbelkiem :-( Szkoda, ze zabierac ze soba go nie bede mogla :sorry: W sumie to nie mam szefa nad glowa i moglabym, ale biedaczek nie wytrzyma 8h w samochodzie non toper. Jestesm przerazona jak ja dam rade bez malego :eek:.
mi tez zal się z Marcelitkiem rozstawać:tak:
nie martw się Larvuniu,dasz radę,
moje kumpelki mówią ze najgorszy pierwszy mc

co do d3 to wam powiem tylko tyle że moja koleżanka ma 10 miesięcznego synka i dalej daje d3..
ja nie wiem..nie znam sie:-)
ja daję D3 2 kropelki
Samuelkowi dawałam D3 1.5 roku napewno

:-D
maciuś 100 lat 100 lat !!!!! :-)

Maciusiu...gratulujmy wejścia w 4 mc życia...dużo uśmiechu i samych słodyczy...ciocia Pati z synkami życzy:-)
grtwojakolekcjamainmt5.jpg

Maciusiu, wszystkiego najlpeszego:-)

Maciusiu nasz kolejny

3 miesięczniaczku najlepszego:-)

Macius serdecznie dziekuje wszystkim ciociom za przepiekne zyczonka:-)

Tak sobie mysle patrzac na moj suwaczek i wszystkie inne ze niedawno jeszcze siedzialysmy przed kompami z ogromnymi brzuchami pod koniec to juz praktycznie siedzialysmy caly czas:-DPotem szly wiesci z porodowki no i pierwsze dni z maluszkami-masakra jak ten czas szybko leci-no a my se nadal klikamy:rofl2:

Wisienka-gratuluje wyznaczonej daty slubu-a gdzie wesele u nas czy w polandzie??

Dzisiaj tez ladna pogoda wiec zmykam potem na spacer-od kilku dni swieci slonce i temp. sa boskie(biegam na samej bluzie) wiec jak to mowie od kliku dni- szkoda dnia!!!! (z duzym rogalem na buzi:-))

reklama
Moja siostra ma synka który ma 2 latka i pani doktor kazała jeszcze dawać kropelkę witaminy d3 głównie zima kiedy jest tak mało słońca.

Do góry