reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

kochane skonczyłam w kuchni!!!
teraz mowie wam dobranoc ;-) a sama mykam do łazienki....bo moj luby moze byc juz za godzine :szok::szok: ło matko lece papaaaa!!!!!

reklama
Dziewczyny jak jest u was z cisnieniem?? Ja zawsze mam dosyc niskie, wiec teraz mi polozna zapowiedziala ze moge czasami slabnac. I tak tez sie stalo ostatnio. Jak bylam w pracy i rozmawialam z kolezanka to musialam sobie kucnac bo czulam ze zaraz zemdleje, wstalam i doszlam do barku zeby napic sie wody i tam tez mi sie slabo zrobilo. musialam usiasc na chwile. Nie wiem w sumie jaka jest rada na to??

Anitt ja cisnienie mam rewelacyjne
a w poprzedniej mialam mega wysokie
155/115........itp.

juz mnie nie ma

No niestety plecki bolą bo sie pogłębia lordoza lędźwiowa przy powiększającym się brzuszku. Jedyna rada to chodzić wyprostowaną i uprawiać gimnastyczkę wzmacniającą. Wiem coś o tym bo nie raz prowadziłam gimnastykę dla cieżarnych a z zawodu jestem fizjoterapeutką ;-)

A KARMI jest już na mojej liście zakupów :tak:

myślę że nie zaszkodzą takie ilości piwka czy winka czerwonego, ale ja mam zakazaną każdą ilość ze względu na tą cholerną wątrobę , więc tylko karmi wchodzi w grę :happy:

Ja mialam zawsze rozmiar 75E (jesli sie udalo taki znalezc) lub 80DD i teraz to mam strach w oczach.

Lilka szykuj sie i nie zapomnij o nas calkowicie :)

a ja nie wiem jaki mam teraz rozmiar, ale przed ciążą miałam 70 D lub 75 C muszę pomierzyć...

Lilka gorącej nocy życzę z Carlosem :tak::tak::tak:

Anitt wiesz co ja mam też coś w rodzaju omdleń i to prawie zawsze jak za długo stoję w kuchni, czuję nagle że szafki na mnie lecą i musze się o coś oprzec albo kucnąc. Wtedy idę się położyć, nogi do góry i leżę chwilkę zanim się podniosę.

No ja nie moge sie niestety w pracy polozyc :) A glownie tam stoje, w sumie mam prace "stojaca" wiec ciezko cos poradzic. Narazie zastanawiam sie jak mozna podniesc sobie troche cisnienie, ale jakos nie moge doszukac sie zdrowych sposobow na to wiec trzeba sobie jakos radzic.

reklama
Do góry