reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Anineczka ja tez wlasnie po to szukalam pracy :) Duze macie te maciezynskie, u nas jest 90% normalnej tygodniowki przez pierwsze 6 tygodniu urlopu, a pozniej okolo 102 funtow tyodniowo. To jest od pracodawcy a nie znam dokladnie wysokosci zasilkow, bo to jest zalezne od dochodow. Jak narazie nalezy mi sie zasilek dla pracujacych, poniewaz mam najnizsza stawke, a jesli mam to, to nalezy mi sie masa innych rzeczy. Dlateo chcialabym doradce jakiegos zebym mogla skorzystac z tego co mi przysluguje.

Lilka maczaj noz w wodzie jak kroisz cebule, tylko nie pamietam czy w zimnej czy goracej :D Ale chyba zimnej. Ja nie stosowalam ale mozesz sprobowac :)

reklama
Anitt ja mam chyba mega wrazliwe oczy
a o moczeniu noza nie słyszałam
jednak o tym by przed krojeniem obrane cebule zanurzyc w misce z zimna woda to tak :tak: ale...teraz sie spiesze i widzisz....

juz pokroiłam...na dwie raty :happy:

Larvunia ojj wiem ze weekend
mnie chyba jutro nie bedzie:-)
jak sie wyspimy to idziemy do parku bo jest Dzien Dziecka i sa wystepy przedszkoli a mała lubi jak dzieci spiewaja
a potem czeka nas maraton rodzinkowy...na co kompletnie juz dzis czuje ze nie mam siły:baffled:

No więc melduję się weekendowo!

Byłam dzisiaj u babci, na zakupach, u rodziców i na pizzy ;-) cały dzien wrażeń :-)
jutro mam wizytę u drugiej babci i też mnie cały dzionek nie będzie... :tak:

Muszę Wam powiedzieć że cycki mi tak urosły że wygina mi ramionka do przodu, moje mięsnie nie wyrabiają żeby utrzymać taki ciężar. Mam straszne skurcze mięśni piersiowych i ramion, trochę mnie Kuba masuje, ale to niewiele pomaga bo cycki mam nadal ciężkie. Muszę sobie kupić porządny biustonosz na grubych ramiączkach bo wszystko mi się wylewa. No i zaczynam gimnastykę plecków bo mnie troszkę napieprzają... :baffled:

Mnie piersi tez bardzo bola, szczegolnie brodawki ktore zaczely mi uciekac ze wszystkich stanikow :/ Bede miala duzy problem, bo moje piersi zawsze byly bardzo "zauwazalne" ze tak powiem :) Dzieki temu, w moim stroju do pracy jeszcze nie widac brzucha, bo ubrania opieraja sie na biuscie. Nie wiem jak to bedzie pozniej, az sie boje. Mam zamiar nabyc kilka stanikow w Polsce jak bede na urlopie, bo sie mecze juz.

A plecy tez mnie bola, szczegolnie na dole. I niestety nie ma na to zadnej rady, bola mnie kiedy stoje, siedze lub leze. Tylko troszke mniej gdy leze na boku.

Misia ja tez mialam ostatnio duza ochote na piwo i namowilam mezusia do otwarcia jednego zebym mogla sobie wziac lyczka :) Nie sadze ze to zaszkodzi malenstu.

Misia ja tez mialam ostatnio duza ochote na piwo i namowilam mezusia do otwarcia jednego zebym mogla sobie wziac lyczka :) Nie sadze ze to zaszkodzi malenstu.

oczywiscie ze nie

ja w ciazy z Milena wypiłam w sumie 3 piwa 0,5
ale...otwieralismy puszke i piwo szło na pol :happy:
wiecej sobie nie pozwoliłam

a kolezanka piła po małym kieliszku czerwonego wina pare razy w tygodniu i lekarz pozwolil bo cos tam dobrze działa ale nie pamietam co...

reklama
jak narazie nic % nie zaliczyłam..jakos mi sie nie ma....choc Karmi hmm czemu nie :-)

jesli chodzi o bole plecow to niestety mam....do tego kolano jedno mi sie oddzywa...
piersi mam big bo 95 D wiec kregosłup tez cierpi...
a kiedys mialam 75 B :baffled:

Do góry