reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

lilka ja tez w kuchni mam balagan....
skonczylam wlasnie jesc obiadek, zrobilam sobie chinskie...i pozostal pelen zlew garow :-p heh.... nie lubie gotowac sama dla siebie, ale jakos tak bardzo mi sie zachcialo chinskiego jadla, ze musialam. W sumie to pierwszy raz sama dla siebie robie obiad :-)

kurcze w telewizji tez nic ciekawego nie ma :dry:

lilka oj bedzie sie dzialo czuje w nocy, bedzie.... :-D:-D:-D
ile czasu sie nie widzieliscie??

reklama
lilka oj bedzie sie dzialo czuje w nocy, bedzie.... :-D:-D:-D
ile czasu sie nie widzieliscie??

wyjechał do N. 23 lutego
w tym czasie od 1-17 kwietnia byłam u niego

czyli od 18 kwietnia sie nie widzielismy.....a jest czerwiec.....o rety....najdłuzsza rozłaka jaka pzreszlismy razem....bo oboje jestesmy z tej samej miejscowosci i jak bylismy jeszcze para to widywalismy sie od 6-7 dni w tygodniu :-)

a zapomniałam wam napisac ze przyszła wczoraj ta koszulka co sobie na All kupiłam i...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wymiary były zanizone :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: pisało ze w biuscie obwod do 130cm a ja nie mam nawet 115cm i co???
cycki mam za duze :baffled::eek::wściekła/y:

Larvunia ja sobie czesto jedzonko w weekendy z Milena zamawiałam
ona tak ostatnio mało je ze szok...

dzisiaj rano butla mleka wypita i obiad jej teraz polozyłam i nic prawie nie zjadła :baffled:
ide zaraz do sklepu to kupie jakies biszkopty by cos mi zjadła...

nie mozna wymienic na wiekszy rozmiar?? chyba masz prawo do wymiany?? :confused:
ile ona kosztowala??

lilka a jak teraz przyjedzie to juz zostaje czy jedzie z powrotem?

nie maja wiekszej
zostawiam na po ....

a wracamy juz razem :-)
nie pisałam ze do Norwegii sie wyprowadzam:confused: i Carlosowy po nas przyjezdza by pomoc przy przerrowadzce i nas wziasc???
upss

powiedz czy mili byla placzacym dzidziusiem?? zastanawiam sie czy moje malenstwo bedzie placzliwe. Kolezanka mi mowila (urodzila jakos miesiac temu), ze jak mamusia jest w czasie ciazy spokojna i sie nie denerwuje to maluszek bedzie spokojny po urodzeniu, a gdy bedziemy w nerwach i rozdraznione to dzidzia bedzie placzliwa.. co Ty na to?

powiedz czy mili byla placzacym dzidziusiem?? zastanawiam sie czy moje malenstwo bedzie placzliwe. Kolezanka mi mowila (urodzila jakos miesiac temu), ze jak mamusia jest w czasie ciazy spokojna i sie nie denerwuje to maluszek bedzie spokojny po urodzeniu, a gdy bedziemy w nerwach i rozdraznione to dzidzia bedzie placzliwa.. co Ty na to?

Larvuniu u mnie ta teoria sie nie sprawdziła bo mieszkalismy z moja mama a ona nam psuła nerwy codziennie....bo codziennie cos jej nie pasowało i były przepychanki slowne lub awantury
a Milenka jest bardzo radosnym dzieckiem od poczatku
zapiszczała jak była glodna lub zrobiła w piluszke
a to i tak nie był placz :-)
była spokojna i jest nadal,taki smieszek z niej :-)

reklama
moj mezus jest bardzo radosnym typem czlowieka, mam nadzieje ze bedzie po tatusiu :-D
kurcze zrobilam jedzonka jak na dwie osoby...., zjadlam swoje i podjadam 2ga porcje :zawstydzona/y:... czuje sie najedzona... wlasnie uswiadomilam to sobie, ze podjadam :eek:

Do góry