reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Larvunia to twoj nei długo wyjezdza.....ech wspolczuje ci..... trzymaj sie dzielnie
jestesmy z toba!!! :elvis::elvis::elvis:

Milena w samochodzie jest spokojna pfu pfu
jak sie znudzi patrzeniem to zasypia i spi takze licze ze jakooos damy rade bo musimy :happy:

reklama
przyszła na mnie pora
mowie wiec dobranoc

Larvunia glowa do gory bedzie dobrze
a jutro koniecznie sie odezwij
musimy czuwac nad twoim samopoczuciem ;-)

hej

ale mam nerwa
zoladek mam taki skurczony ze nie wiem czy cos zjem :baffled:
nerw mega nerw...
Karlos od 3 w nocy jest w drodze
jeszcze nic nie napisał a ja tu szaleje :-(
:baffled:
miłej soboty.......

hej dziewczyny

moj mezus o 9.00 mnie obudzil telefonem ze niedawno dojechal....
ehm... 3 dni :-(

lilka odezwal sie twoj kochany?? nie denerwuj sie... zlosc pieknosci szkodzi i malenstwu tez :tak:

ehm.. tatko juz do mnie tez dzwonil, ze wlasnie jada z mama na dzialke... tez za jakaos godzinke pojade do nich....
milego dnia dziewczyny ;-)

Dziewczyny melduje sie:-) Jakos ostatnio albo nie mialam czasu wejsc albo cos sie dzilao i mi strony nie otwierało:zawstydzona/y:

No teraz jak i ja mam dostep to was tak malutko!!!

Lilka dawaj znac co z Carlosem!!! My tez sie martwimy (mam nadzieje ze niepotrzebnie)

Boziu ale mi ta ciaza szybko mija, szkoda tylko ze nie mam zadnych objawow oprocz rosnacego brzucha!!!
Kajuniu 5 miesiac-gratulacje!!!

reklama
dziewczyny wrocilam :happy:
jednak z moja matka nie da sie wytrzymac dluzej niz 2 h... ale i tak dlugo dalam rade, bo od ok 12.00 siedzialam z nia na dzialce. Tatko na szczescie lagodzil wieksze uwagi matki :tak: Mialam siedziec do wieczorka, ale juz dosc!:tak: Ja nie wiem jak moj tatko moze z nia tak calymi dniami przesiadywac ;-)

lilka a u ciebie jak ? mezus dawal znaki? chyba juz przyjechal co?? :confused:

kajunia juz 5 miesiac?? ehm... ale ten czas leci...5 miesiac okresla sie w jakim tyg jak sie jest?? u mnie od poniedzialku zacznie sie 17 tydz.

krecik pozdrawiam :-D

Do góry