reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

women sliczna sunia ale ja bym sie bala miec amstafa i dziecko w jednym domu :sorry2:

ja mam chocolate labrador pieska, ale marzy mi sie golden labrador sunia jeszcze :-D
a kotka tez mam, tzn zostal w pl, moja mama sie nim zajmuje, wiec tu w uk tez chce miec chociaz jednego :tak:

larvunia gratuluje mieszkania i trzymam kciukii za Marcelka serduszko :tak:wszystko bedzie dobrze, zobaczysz :-)

Hania, Marcelek Wszystkigo Najlepszego, Duzo Zdrowka i Szczescia !!!!!!!!! :-) :-) :-)

reklama
Hej
A więc bioderka pierwsza klasa,pani powiedziała ze jesli chce zeby kiedys wystąpił w taniec z gwiazdami to profilaktycznie zakladac na noc pieluszkę hehe.Tak między bogiem a prawdą Dorian ani razu nie miała założonej pieluchy dodatkowej.I najważniejsze ze jest siii.

W drodze powrotnej wstąpiłam do kilku butików i kupiłam sobie zajebisty płaszcz D&G,czarny przed kolano wiązany w pasie super sie ciesze,bo byl po obniżce.

Co do psów to tak jak mówisz Lilka maoja tez jest takim kanapowcem ze kanarkowi krzywdy by nie zrobiła.
Wisienka ja sie nie boje zostawic ich nawet sam na sam,Dorian m oglby lezesz na niej a ona by sie tylko cieszyla ze ktos ją kocha i sie chce z nią przytulić pobawic.
Nie jest wazna rasa,lecz wychowanie psa,bo z pudla nawet mozna zrobic psa morderce
TAKIE MOJE ZDANIE!!!

Witajcie Kochane:-)

Marcelku Larvuni dużo zdrówka i wszystkiego naj naj od cioci Jagódki

Women, Sabinka powodzenia na bioderkach, oby wszystko bylo w porządku i zebyscie nie musiały tak jak ja męczyć dzieci tak jak ja kocykiem miedzy nóżkami

Co do psów to wg mnie pies to pies i trzeba uważać. Mój pies zawsze do wszystkich pokojowo nastawiony, a juz najbardziej do innych psów, raz zachował sie tak ze niespodziewałabym sie tego po nim. Wystarczyło ze pogłaskałam innego psa, huskiego zresztą, (a robiłam to juz przy nim wcześniej), z zazdrosci w jednej sekundzie skoczył mu do gardła. Na szczescie udało mi sie go odciągnąć-byłam w szoku. Pies ma swój instynkt i nie można mu tak do końca zaufać.

reklama
ja tez mam dzis dzien do dupy :sorry2: wczoraj prawie cala noc nie spalam, bo maly chyba mial kolke :-( od 22 do 3.30 wisial mi na cycku a jak tylko wyjelam to darl sie w nieboglosy jakby mu ktos skore obdzieral :wściekła/y: zasnal na okolo godzine i znow ceremonial do 7 rano !!! :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: dopiero wtedy udalo mu sie zrobic kupke to sie uspokoil :cool: jeszcze nigdy nie mialam tak kiepskiej nocy :-(

women co do psow to masz po czesci racje ale nie dokonca, w koncu nienadarmo niektore rasy psow sa nazwane niebezpiecznymi, za co odpowiadaja ich geny a nie wychowanie. takiego psa mozna ulozyc ze bedzie posluszny i grzeczny ale 100 proc pewnosci nikt ci nie da ze kiedys sie nie rzuci na kogos co jest udowodnione bad,

zreszta jak pisze jagoda na kazdego psa trzeba uwazac

Do góry