reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

A mi sie chłopaki rozłorzyli Adas dostal katarku ale dzis i tak musimy wyjsc bo najpier cwiczenia a potem lekarz wiec go osłuchaja i powiedza czy jutro bedziemy mogli isc do neurologa bo wcale mi sie nie usmiecha zmiana terminów bo znowu bede czekac miesiac

larvunia musisz byc dobrej mysli i juz...wszystko bedzie dobrze

reklama
dzień dobry:-)

Larvunia wszystkie naj naj dla Marcelka z okazji dwumiesiecznicy:-)
zeby serduszko działo jak należy i napewno tak będzie

Kunda zdrówka dla dzieciaków..:-)

ja z wami o pieskach nie porozmawiam bo wolę koty....miałam koty i kiedyś jak Kapik dorosnie znów będe miała kociaka:-)

Dzień dobry.
Mój Tymek zasypia i budzi się co 10-20 minut, co rzadko jest spotykane u mojego synka, coś się zmienia..

Dziś dzień spacerku z babcią, a przy okazji dostanę od Niej obiadek na dziś i jutro :tak::-):-):-) Jak widać moja teściowa ma złote serce, tylko czasem coś nie tak wychodzi (jak np.. z tym, że mogą tu sobie przychodzić kiedy chcą). No cóż, coś za coś.

no własnie Joli on nie zawsze zezuje no ale się mu zdarza czasem...;/

Wczoraj wieczorem zajrzałam do jakiejs starej gazety i tam znalazłam: "najczęściej zezowanie jest spowodowane brakiem koordynacji ruchu gałek ocznych. Zwykle samoistnie znika do 6 mies. Jeśli utrzymuje się dłużej, oczka trzeba leczyć." Także luzik. Mój Tymek też czasem zezuje.

super ze sa tu baby z haskimi
uwielbiam wszystkie psy tej rasy i mimo iz mamy tez labradorke to haski sa wyjatkowymi psami z niepowtarzalnym charakterem

ja mam jedna suczke :tak:
a wasze psiaki ciagna rower czy zaprzeg?

rude huski sa przesliczne

Huski hmm... są ładne, ale ja się ich boję, czuję respekt do tych psów.

mi się bardzo podobają haski:tak::tak::tak:
ale moim marzeniem jest mieć labradora:tak::tak::tak:
może kiedyś sie to spełni............
kto wie..........

A ja bym chciała goldenka. Męża już mi się udało przekonać, tak więc decyzja podjęta, teraz to tylko kwestia kiedy, bo to ja przede wszystkim będę musiała się nim zajmować :sorry2: będę czekać aż Tymek trochę urośnie i Jego też nakręcę na psa :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

Larvuniu wszystkiego naj, naj, naj dla Marcelka, żeby serduszko dobrze pracowało i przez to samo doszło do świetnej formy!!! A mieszkanka gratulujemy.

Kunda a jak poszło Ci wczorajsze łapanie siuśków??

Lilka wizyta u okulisty była dla sprawdzenia oczu po naświetlaniu - kazali nam iść, chociaż na 99,9% wszytsko było ok, wydaliśmy tylko 80 zł za to, że pan zajrzał Tymkowi do oczu :wściekła/y:. Żadnych specjalistycznych badań ani leków, no chyba że krople są drogie, w co wątpię :dry: a ortopeda, żeby sprawdzić bioderka. Muszę tylko zbadać jeleniogórski "rynek ortopedowy", bo w mojej przychodni ponoć jest koleś, na którego wszyscy się skarżą.

Dzień dobry
Larvunia wszystkie najlepszego dla Marcelka z okazji dwumiesiecznicy
biggrin.gif

Ja też mam pieska
Amstafa o błękitnej maści nazywa sie Lara i jest cudowna,zaraz wkleje jej fote.

My uciekamy z synkiem na kontrolę bioderek wiec zdam później relację.

A oto moja sunia

dsc03816vh2.jpg

dsc04971dn0.jpg

mi się bardzo podobają haski:tak::tak::tak:
ale moim marzeniem jest mieć labradora:tak::tak::tak:
może kiedyś sie to spełni.........

ja bym chciala miec labradora lub retrivera
haski tez fajne pieski

Women u mnie w rodzinie mamy amstafke Chili :-) <---Chili bo miala byc ostra :-p a tak lagodnego psa to ja w zyciu nei widzialam :-p nawet przez pierwsze 2 jej lata nie slyszalam by szczekala
raz jak wrocilismy z Karolem do jego domu to zaszczekala ze hej!! (czasy panienskie :cool2: )
poszukam jej fotki to wkleje

A mi sie chłopaki rozłorzyli Adas dostal katarku ale dzis i tak musimy wyjsc bo najpier cwiczenia a potem lekarz wiec go osłuchaja i powiedza czy jutro bedziemy mogli isc do neurologa bo wcale mi sie nie usmiecha zmiana terminów bo znowu bede czekac miesiac

ojjj Kunda wspolczuje :-( zdrowka dla maluchow

a Hania dzis skonczyla 2 meisiace zycia :-) ale ten czas leci :-)

reklama
melduje sie i tylko na chwilke wpadam,bo mam dzisiaj urwanie glowy-papiery do wypelnienia i wyslania no i urodzinki tescia - idziemy z malym kupic jakis drobiazg:tak:

lilka-ciekawy ten art. o naszej klasie

powodzenia zycze mamciom w ich dniu bioderkowym i widze ze temat psow sie przewija-ja niestety nie mam,a szkoda:-(
dobra kochane milego dzionka zycze!!

Do góry