reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

u mnie dziecie pieknie zasnelo po 19,a pol godziny temu sie obudzilo i wylo z pol godziny
cholerne dziselka
nadal sie wybudza i placze :-(
mam dosc!!

reklama
a ty tez karmisz piersia?Bo u mnie i cycek i butla dlatego nie wiem co mu podawac?a moze byc zwykla rumiankowa?
no i powiekszylam ta fotke-SUPER ZDJECIE !!!! a pies jest boski:tak:

Dziękuję za kompement:-)
Co do herbatki ja daję małej taką dzieciową bobo vita.

Elbra huski mogą być rude i nie jest to nic dziwnego Wklejam zdjęcia takich brązów

[img=http://img517.imageshack.us/img517/3861/alraunafortunatusgdy200ae7.jpg]

Moja mała śpi. Dzisiaj była okropna. Ryk od 17 i nic jej nie uspokajało. Wreszcie muzyczka z karuzeli dała radę, bo mi ręce zaczęy wysiadać. Ciekawe do której pośpi. O 23:30 mamy antybiotyk, ale wolę jej podawać leki na śpiku, bo przynajmniej nie wypluwa większości:-p

czesc
kobitki zyje :D
mam zabiegany tydzien sorki za brak czasu (pisalam wczesniej kontrole lekarskie malego itp) w sobote wsio postaram sie nadrobic :sorry2:
a jak narazie to wychodze z domu juz o 8.00 a wracam o 22.00 wiec sorki za brak czasu.
...pochale sie od dzis prawnie mieszkanko w ktorym mieszkam od pazdziernika jest juz MOJE :-) .... bardzo sie ciesze.

spokojnej nocy kochane :*

...i niechcialam o tym pisac, bo niechce myslec o tym ale musze sie Wam wyzalic .... po kontorli...
serduszko malego...
dziurka nadal jest miedzy komorami. Mierzona byla i na ok 3 mm nadal jak za 1 razem przy badaniu.... Pocieszajace niby ma byc to, ze sila z jaka krew przepapowuje sie do 2 komory jest silniejsza niz wczesniej przy kontroli. Czyli dziurka zarasta i mam byc dobrej mysli. Nastepna kontrola za 4 miesiace... az sie boje :-(

...i niechcialam o tym pisac, bo niechce myslec o tym ale musze sie Wam wyzalic .... po kontorli...
serduszko malego...
dziurka nadal jest miedzy komorami. Mierzona byla i na ok 3 mm nadal jak za 1 razem przy badaniu.... Pocieszajace niby ma byc to, ze sila z jaka krew przepapowuje sie do 2 komory jest silniejsza niz wczesniej przy kontroli. Czyli dziurka zarasta i mam byc dobrej mysli. Nastepna kontrola za 4 miesiace... az sie boje :-(
larvuniu kochana..oczywiście ze musisz byc dobrej myśli bo na następnej wizycie juz napewno śladu po tej dziurce nie będzie:tak::tak::tak:
gratuluję własnego mieszkanka;-):-)

Blanusia dziekuje wszystkim ciociom za życzenia:tak:

Larvuniu
musisz być dobrej myśli, wszystko będzie dobrze. Marcel jest silny i na pewno wszystko się zarośnie tak jak powinno:tak:

Bira
zazdroszcze ze masz takie madre psiska, jednak co sunia to sunia-ma instynkt macierzyński. Też chciałam suczke ale moj mąż uparł sie na psa. Ja czuje ze ten spokój mojego Irysa to cisza przed burzą. On kocha ludzi i reaguje bardzo radośnie na każdego i dziwi mnie to ze wobec Blanki jest taki obojętny-musimy na niego bardzo uważać...

Jestem dziś wykończona...Blanka nie mogla zasnąć a jak juz zasnęła to budzi sie co chwile..nie wiem albo przez wiatr który bardzo mocno wiele albo też ząbki bo troche sie ślini. Mam nadzieje ze teraz juz bedzie spać...

super ze sa tu baby z haskimi
uwielbiam wszystkie psy tej rasy i mimo iz mamy tez labradorke to haski sa wyjatkowymi psami z niepowtarzalnym charakterem

ja mam jedna suczke :tak:
a wasze psiaki ciagna rower czy zaprzeg?

rude huski sa przesliczne

larvunia kochana trzymamy kciuki i wierzymy ze bedzie dobrze
tona pozytywnych mysli wysylana w Twoja strone

reklama
mi się bardzo podobają haski:tak::tak::tak:
ale moim marzeniem jest mieć labradora:tak::tak::tak:
może kiedyś sie to spełni............
kto wie..........

idę spać:cool2:

Do góry