reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Wleję zdjęcie Birry z Ingusią

Asix ja podaję Indze herbatkę Plantex, a rumiankową. Uwielbia je:-)

a ty tez karmisz piersia?Bo u mnie i cycek i butla dlatego nie wiem co mu podawac?a moze byc zwykla rumiankowa?
no i powiekszylam ta fotke-SUPER ZDJECIE !!!! a pies jest boski:tak:

reklama
lilka ja wlasnie slyszalam o pieluszcze ze pomaga ale moj nie ulewa ani nic to nie pachnie mi mlekiem w przeciwienstwie do stanika ;-)

Wisienka moja tez nie ulewa
ale ja jej pod brodke podkladam bo czasami jak pije to z kacika ust jej leci troszke,a ja nie chce by smierdziala mlekiem :-p

no i dzieki temu mamy smierdzaca pieluszke :cool2:

Kurcze Blaneczka ma dziś 3 miesiące, jak ten czas leci:tak:ehh

najlepszego dla Blaneczki :-)

Wczoraj byliśmy u okulisty na badaniu oczek po fototerapii i bardzo to przeżyłam. Jeszcze nie słyszałam takiego płaczu u mojego dziecka. Był przerażony. Jeszcze przed nami wizyta u ortopedy (na którą muszę zarejestrować Tymka) i szczepienie pod koniec stycznia. A ze sobą idę za tydzień.

Jolie a czemu musieliscie byc o okulisty? a po co ortopeda?
sorki jesli juz pisalas...musialam nie doczytac
czy cos z maluszkiem sie dzieje?:confused:

nie ma problemu,ale jak narazie szukam i szukam i nie moge znalezc
Lilka moze masz jakas ang. nazwe na opakowaniu,bo wszystko co mi przyszlo do glowy nie dalo rezultatu

oki zaraz pojde zobaczyc czy mam cos po angielsku
bo przygotowalam sobie juz kartony do wyniesienia na smeici ;-)

po angielsku pisze ''sleep tight'' toy
a firma niemiecka STERNTALER

wlasnie Mila sie usyopia przy owieczce :-) u nas ona chyba dziala pfu pfu :-)

dziewczyny nie martwcie sie zezowaniem u waszych maluchow :-)

dziecko moze zezowac do pol roku!!! a nawet do 8 miesiecy!!
wiec luzik ;-)

Kurcze Blaneczka ma dziś 3 miesiące, jak ten czas leci:tak:ehh

WOW!!! Blanusia wszystkiego naj.................!!!

Wisienka ty tez dostalas zestaw witamin dla malego???
ja mam tam wszystko oprocz d3 no ale jest d2 no i nie wiem czy nadal podawac malemu d3 czy nie??

mi nie dali zadnych witamin :no: powiedzieli ze dziecko wszystko co najlepsze ma w mleku :tak: ty karmisz cycem i butla to pewnie dlatego. A co do wit, D3to ja bym sie skonsultowala z lekarzem czy cos bo czytalam o tej wit, i jak sie ja przedawkuje to nie dobrze, bardziej szkodzi niz pomaga :dry:

moja mala tez ma problemy z kupka:sorry2: i w sumie wstrzymuje sie z tym termometrem bo slyszalam ze dziecko moze sie przyzwyczaic, pewnie z czopkami jest tak samo, Lekarka przepisala nam DEBRIDAT-na gazy i ENTEROL bo mala robi ostatnio zadkie kupki:sorry2:stosowalyscie te leki kiedys?

ja nie rozumiem po co to ci przepisali, przeciez to normalne ze niemowlaki robia zadkie kupki, czytalam ze wszystko jest w porzadku dopoki nie wystepuje w niej krew lub sluz :tak: moj caly czas robi zadkie i wszystko jest ok,

ale kurde mój zezuje siet! czy wasze maluchy tez zezują????

moj nie :no:

Sugar ja też mam haskie dwie sztuki:cool:
wkleje potem ich foto

ale super, powiedz jeszcze, moze masz parke :confused: :-)

nie bylo mnie ponad 2 godziny, myslalam ze bede miec co czytac a tu tylko 1 post :szok: wszystkie mamcie musza byc zajete kapaniem i usypianiem swoich pociech, my dzis nie kapiemy bo maly ma katar i niechce aby sie pogorszylo :errr::errr::errr:

reklama
Do góry