reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
A my po spacerku, pogoda cudna.:-)

Lilka a co to za owieczka, bo to co piszesz o niej brzmi nieźle:tak:

Sugar mój Irys to owczarek niemiecki. Na ogrodzie-niepokorny, dzikus i łowca, a w domu przytulanka kanapowa:-D.Ma dwa oblicza. A tak dziad wygląda
bbxy4.jpg

Wisienko a może maścią majerankową Davidkowi pod noskiem posmaruj, będzie mu sie lepiej oddychało, o ile u was jest coś takiego:sorry2:

asix super ze pomoglo :tak:

wisienka na katar to powinni miec u was fride ( ewentualnie zapytaj o jakis aspirator do nosa) oprocz tego do dziurki sol morska czyli jakis sterimar, disnemar czy marimer
wkraplasz do nochala za chwile przekladasz na brzuszek i gile same wyplywaja
potem odciagasz frida
jak maja to kup kropelki NASIVIN dla niemowlat i po tych zabiegach po kropli do noska
albo homeopatyczne na katar tez jakies krople mozesz dawac bez obaw np euphorbium
pod kolyska postaw miseczke z goraca woda i wpusc tam kilka kropel np olejku mietowego czy innego do inhalacji
oprocz tego poloz malucha wyzej na jakiejs poduszcze, wtedy katar mu nie splywa i tak nie przeszkadza
na kaloryfer mokra pielucha albo nawilzacz jak masz
po kilku dniach przejdzie

ja mojej tak robilam a miala takie gluciska ze hej

Fajna sprawa z tą owieczką ale troche droga, no i nie wiem czy Blanka juz nie jest za duza na to bo jak zasypia to co chwilę podgląda czy jestem i boje sie ze juz bym jej nie oszukała

lilka ja wlasnie slyszalam o pieluszcze ze pomaga ale moj nie ulewa ani nic to nie pachnie mi mlekiem w przeciwienstwie do stanika ;-)

Asix jak znajdziesz na ebay lub innej stronce w uk to daj znac,
bede barzdo wdzieczna :tak::-)

reklama
Dzień dobry.

My dziś byliśmy u lekarza, bo już byłam zdesperowana w związku z pupą Tymka. Pani kazała smarować Tormentiolem, a jak po 3-4 dniach nie pomoże to mamy kupić maść z antybiotykiem, na który dała nam receptę. Przy okazji zbadała Go (ma jakieś delikatne szmery w serduszku :sorry2:) a ja wypytałam o różne rzeczy. Waży już 4500g!!! Na pierwszą wizytę byliśmy umówieni na za tydzień, ale już nie musimy iść drugi raz.
Wczoraj byliśmy u okulisty na badaniu oczek po fototerapii i bardzo to przeżyłam. Jeszcze nie słyszałam takiego płaczu u mojego dziecka. Był przerażony. Jeszcze przed nami wizyta u ortopedy (na którą muszę zarejestrować Tymka) i szczepienie pod koniec stycznia. A ze sobą idę za tydzień.

Dziś na chwilę wstąpiłam do pracy i spotkałam księgową, która mi powiedziała o jakiejś uldze, zwrocie od podatku z pita czy czymś takim. W tych sprawach jestem zielona, wiecie może coś więcej na ten temat? Wiem, że to jest coś nowego.

To mniej więcej tyle tego co u nas.

no kurde co wchodze to klikam na styczeń:-) jasny piernik:-)

A ja mam stronę bb w zakładkach, i nawet nie wiem na jakiej stronie zeszłyśmy niżej :-p

Kunda to super, że Adaś okazał się leniem i nie ma problemów ze słuchem :tak:

Do góry