reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
woman widze ze jestes uzalezniona :cool2:

jagoda a jakiego masz psa? jaka rasa?
moja uwielbia meczyc jeze
taka z niej masochistka- potem musimy jej wyciagac kolce z podniebienia
na szczescie jeszcze nie zameczyla zadnego

dzisiaj pogoda u mnie luks
slonce swieci
wezme mala i psy i pojdziemy do lasu chyba

maly przysnal na chwilke wiec klikam :)
dziewczyny a czy mozna naszym maluchom jakiec herbatki podawac?bo ja malemu podaje koperkowa jak cos jest nie tak (kolka,albo brzuszek go boli) no ale chyba on poprosyu za duzo je bo np:od wczoraj mi sie nie zalatwil,no i sie meczy-infacol nie pomog,herbatka tez nie,a on jest ciagle glodny-a nie chce go glodzic,moze moge go oszukac jaks herbatka co?
Nie wiem sama juz co robic-a tu ci nikt nie pomoze-powalony kraj !!

czesc laseczki

u nas wielka zabawa od wczoraj
kolega przywiozl to pudlo pelne zabawek co zamowilismy

mata jest bomba!! sliczna i duza
narazie Milena bawi sie wszystkimi grzechotkami i zabawkami Haniowymi :-D:-D:-D a mata jej sie tak podoba ze z niej nie schodzi :-D

wczoraj wyprobowalam te owieczke co jak dziecko zaczyna plakac to ona emituje dzwiek jaki dziecko slyszallo bedac w brzuszku,i powiem wam ze albo to przypadek albo zadzialala,bo Hania zasnela w lozeczku i spala do rana!!!:szok:

a dzwiek porownac moge do tego co my na ktg slyszalysmy :happy2:

ok ja znikam bo Hania spi to podlogi przelece
papa

o lilka, super moze tez zakupie taka owieczke bo chcialam malej juz na swieta ale ktos mi powiedzial ze to sciema

asix czasami od koperku moze tak byc
dawaj jej np wode z glukoza zamiast herbatki
albo kup jakas inna

co do kupki to jak bardzo sie meczy sprobuj czopek glicerolowy ( ewentualnie termometr w pupke na chwilke)
od razu jej ulzy
ja mojej zapodaje jak ma jakies problemy i od razu jest ulga

dzien dobry

Nie wiem sama juz co robic-a tu ci nikt nie pomoze-powalony kraj

zgadzam sie :tak: :wściekła/y:
moj maluch ma katar i nie wiem co robic, nie moge juz sluchac jak mu bulgocze w nosku czy jak cierpi :sad::sad: bylam w aptece bo chcialam cos kupic do oczyszczania to wyobrazcie sobie ze nic nie ma, w takie cos jak gruszka to oni nie wierza w dzialanie i nie sprzedaja :no::szok: a jak bylam wczoraj u lekarza to tez nie pomogl, powiedzial ze pluca czyste, ze jest ok, to co mam czekac az mu sie pogorszy:confused: :wściekła/y: normalnie masakra jakas !!!!!!!!!

czesc laseczki
wczoraj wyprobowalam te owieczke co jak dziecko zaczyna plakac to ona emituje dzwiek jaki dziecko slyszallo bedac w brzuszku,i powiem wam ze albo to przypadek albo zadzialala,bo Hania zasnela w lozeczku i spala do rana!!!:szok:

a dzwiek porownac moge do tego co my na ktg slyszalysmy :happy2:

super, tez bym takie cos zamowila bo moj synus to musi mnie czuc zeby zasnac :dry:
wczoraj go oszukalam stanikiem, ciekawe czy dzis tez sie uda :-) ihiihi

milego dnia

Sugar to bede ci zdawac relacje czy owieczka spelnia swoja funkcje

wczoraj jak mloda plakac zaczela i to sie wlaczylo to sie uspokoila a ja lezac w lozku sluchajac tego to sama bym zasnela :-D:-D:-D
ale musialo by dluzej ''szelescic'' bo wylancza sie po 5 minutach

Wisienka ty kladziesz stanik a ja pieluche tetrowa opluta od mleka :-D
Hania zasypia przy ''smakowitych'' zapachach :-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry