reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

a na wieczorny luzik wklejam wam moja Lole i jej ulubione zajecie czyli spanie 10 cm od grzejnika
jakby ktos zapomnial Lola to husky a rasa ta uwielbia mrozy i spanie na sniegu hehehe
zdjcie067ap9.jpg

reklama
Kurde nie mogę się przyzwyczaić do listopada na dole strony i ciągle wchodzę na styczeń2008:dry:

Sugar mocna ta twoja Lola:-D. Mój Irys (ON) jak tylko zapalimy w kominku to zaczyna się biedak ślinić i co 10 sek zmienia miejsce, a twoja wytrzymuje kaloryfer.

Dzisiaj mój piesek dopadł i rozszarpał na strzępy bażanta, biedny ptaszek wszystko miał na wierzchu, blee.

Kathe, no właśnie moja gin dalej upiera się ze jak sie karmi to na 100% nie zajdzie się w ciążę, ale jak jej powiedziałam że czasem mam przerwę 7,8 godz bo Mała śpi to już sie zawachała i stwierdziła ze jest jednak ryzyko. Teraz mam schize i boję sie wpadki bo musze skończyć szkołe w przyszłym roku a z dwójką to już byłoby nierealne.

Bira mam chustę i świetnie mi sie nosiło w niej Blankę, ale niestety chirurg zabronił jak okazało sie ze Mała ma problem z biodrami i muszę jej bardzo szeroko nóżki rozkładać. Chusta-świetny wynalazek ale jak jest wszystko ok z bioderkami.
A powiedz mi jak Twoje psiury reaguja na Ingusię? Bo mój kompletnie jej nie zauważa i traktuje jak powietrze, totalna olewka.

Co do jedzenia to nie wiem tak naprawde ile Blanka zjada bo je tylko z cyca. Na razie mam bardzo dużo pokarmu i mam nadzieje ze jeszcze ja pokarmię jakiś czas.

Dobra idę spać...do jutra...

reklama
Do góry