Witam wszystkie Panie. Trafiłam tu przypadkiem i mi się spodobało. Mam 34 lata i dwoje ukochanych dzieci (niestety z innych tatusiów). Córka - 14,5, synek 6,5. Wokół mnie pełno moich koleżanek z “brzuszkami”, a mnie aż coś ściska, chciałabym chyba jeszcze jedno dziecko. Mój małżonek jest sceptycznie do tego nastawiony, ale myślę, że gdyby już było to by się cieszył. Próbuję od dwóch miesięcy, na razie troszkę nie wychodzi, ale już lata nie te……
reklama
Witam wszystkie staraczki!
Właśnie wysłałam zgłoszenie na listę 2009:-)
Staramy się z mężem od marca 2008r. Wcześniejszą fasolkę straciliśmy w 11tyg. (w grudniu 2007):-(
Mam nadzieję, że w tym roku się uda:-)
Właśnie wysłałam zgłoszenie na listę 2009:-)
Staramy się z mężem od marca 2008r. Wcześniejszą fasolkę straciliśmy w 11tyg. (w grudniu 2007):-(
Mam nadzieję, że w tym roku się uda:-)
hej laski:-)
wlasnie odstawilam tabletki... okres po 1 stycz., caly miesiac sie staran...@ powinna przyjs za pare h, ale wiem , ze moze byc z nia roznie....robilam test i nic...takbym chciala fasolke.najsmieszniejsze jest to ze jak myslisz ze moze, to wszystkie objawy sie pokazuja...zapraszam na skypa kobialki, ktoer sie staraja...dominika.chudyk, manchester- mozecie tez bez kropki.....
p.s, moj facet mysli ze zwariowalam....juz szkoda mi z nim rozmawiac o ciazy, cyklach, sluzie:-)...........
wlasnie odstawilam tabletki... okres po 1 stycz., caly miesiac sie staran...@ powinna przyjs za pare h, ale wiem , ze moze byc z nia roznie....robilam test i nic...takbym chciala fasolke.najsmieszniejsze jest to ze jak myslisz ze moze, to wszystkie objawy sie pokazuja...zapraszam na skypa kobialki, ktoer sie staraja...dominika.chudyk, manchester- mozecie tez bez kropki.....
p.s, moj facet mysli ze zwariowalam....juz szkoda mi z nim rozmawiac o ciazy, cyklach, sluzie:-)...........
reklama
Podziel się: