reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

Ja również poproszę o dopisanie do listy....
Najpierw miałam termin na marzec ale zminiło się i już od dłuższego czasu jest ustalony na 27 luty 2006 roku...
Miał być synek..ale na ostanim USG wyszło ,że będzie córeczka - mała Oliwka ;D
Witam Was serdecznie

reklama
WItaj u nas Wodniczko fajnie ze lutówek coraz wiecej bo my takie fajne mamy bedziemy ;)
Madzia widzisz dobrze że się do nas przyłączyłaś razem zawsze raźniej ;D

Madziu to współczuje, ale my sie toba tu zaopiekujemy.

Wodniczka to witaj wśród lutówek. Widzialam juz twoje zdjatka na brzuszkach. :laugh:

witaj wodniczko wsrod nas, ale nasze bejbisie potrafia nam robic niespodzianki. Gratuluje corci. Ja poki co mocno sie trzymam lutowek, ale z wizyty na wizyte moje termin tez sie przyspiesza ;), maz to sie smieje, ze jak teraz pojdziemy na wizyte w grudniu to juz z dzieckiem na rekach wrocimy. ;)
Madzia pewnie nie jest Ci latwo, ale nie martw sie wszystko bedzie dobrze, damy rade, no a poza tym to nasze forum to jak telefon zaufania, zawsze jest ktos kto pocieszy i dobrze doradzi. Nie jestes sama. :-*

Dziewczyny, ja tak z innej beczki...pamieta moze ktoras adres tej strony, gdzie jest ksiazka "Jezyk niemowlat"?
I jesczze jedna sprawa...macie moze jakies adresy, gdzie mozna sciagnac jakies ladne bajeczki i piosenki dla dzieci?

reklama
Witaj Wodniczko. Ja juz wczesniej, podziwiajac Twoj przesliczny brzuszek, pomyslalam sobie, ze chyba terminem to Ty bardziej do nas ;-) Tak imponujaco wygladal i sporutki byl. I gratuluje corci !!!!!! ;-)

Do góry