reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

asu kochanie ja wiem , ze w takich rzeczach to tastusiow nie przekonamy moj to tez chcial wczesniej dla malego takiego jeepa , ale po motorku bardzo szybko zmienil zdanie na szczescie

reklama
Mojego męża przekonała opowieść szwagra, jak to siostrzyczka nabyła dziecku samochodzik na akumulator za jakies 1500zł... tyle tylko że dziecko musiało na spacer wychodzić z conajmniej dwuosobową obstawą, coby samochodzik nie zmienił właściciela.

Na mojej ulicy mam sąsiada który kupił synkowi taki pojazd fakt że chłopak ma z 3 lata jeżdzi po chodniku tym cackiem i to całkiem szybko szczerze to fajne jest takie autko i naprawde długo jeździ nim może jakieś 30 min to chyba zależy od akumulatora ale wydaję mi się że nasze dzieci są póki co za małe!

Dawid chce kupic Marcelowi jeapa, zeby mogl sobie na razie po domu jezdzic...tak to jest jak facet nie moze spelnic swojego marzenia;-) To chociaz dziecko bedzie super auto mialo;-)

Aha, no i nawet juz ogladalismy takiego....nie kosztuje az 1500 zl. tyle to bym w zyciu nie wydala. Taki jak Dawid upatrzyl jest a 600, a ze to hurtownia znajomych bedzie jesczez taniej.

DZiusia ja płacę 4,50. Ale dużo zależy od miasta.

Asia a co do pojazdu za 1500 - to niewiele. Mateusz od kilku lat marzy o takim za 2600 :szok: (co zrobić że 6latek nie ma pojecia o pieniądzach)

reklama
Do góry