reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

Dzieki za miłe powitanie, od razu lepiej się poczułam :)
Mam nadzieję, że nikt nie wpadnie na pomysł konkursu na najładniejsze dziecko, bo nie umialabym wybrać, co jedno to słodsze, aż się rozklejam przed monitorem.
Wygląda na to, że moja Iga to pierdoła, bo z kubeczka jeszcze nie korzysta, a jak widzę inne dzieci bez problemu :( No i te nieszczęsne nóżki, pewnie ma za krótkie bo jakoś rączkami po nie nie sięga :(
Pociesza mnie tylko to, że gada jak nakręcona, skupiła się na odkrywaniu nowych dźwięków bardziej niż na poznawaniu swego ciałka ;)

reklama
Dynia! Łelkom bak !!! No w końcu sie pokazałaś znaczy sie Igusia ;) cudne te Twoje dziecię !

Mika - synuś piękny szkoda że takie małe zdjątka :-[

Zaraz zmienie styl bo tez mam kwadraciki !

Co Wy z tymi gwiazdkami, jak Boga kocham... ::) :laugh:? Mnie tam kwadracik odpowiada ;D.

Dynia, Igusia mniamuśna babeczka
0259rn.gif
. Mateuszek Mikowy tyż przepyszny chłopak i to brązowe wejrzenie... ::) (moja mama twierdzi, ze imię Mateusz pociąga  za sobą konsekwencje w postaci rojberstwa strasznego :laugh: - mój brat od urodzenia przysparzał kłopotów wychowawczych najgorszego kalibru i wszystkie mi znane Mateusze też, mama nadzieję, ze ten słodki mężczyzna pokona "klątwę", za co trzymam wszystkie kciuki :laugh:)

dynia pisze:
Wygląda na to, że moja Iga to pierdoła, bo z kubeczka jeszcze nie korzysta, a jak widzę inne dzieci bez problemu :( No i te nieszczęsne nóżki, pewnie ma za krótkie bo jakoś rączkami po nie nie sięga :(
Pociesza mnie tylko to, że gada jak nakręcona, skupiła się na odkrywaniu nowych dźwięków bardziej niż na poznawaniu swego ciałka ;)

Kurczę, co jest...Marysia tez mi do szafek z naczyniami nie sięga, chora, czy jak ? A moze jeszcze nie wie, gdzie kubki stoją...Muszę ją dzisiaj uświadomić. Nie będzie mi tu zaniżała średniej forumowej ;D.

dynia pisze:
Mam nadzieję, że nikt nie wpadnie na pomysł konkursu na najładniejsze dziecko, bo nie umialabym wybrać, co jedno to słodsze, aż się rozklejam przed monitorem.

myślę że to byłby zły pomysł... wszystkie dzieci są najpiękniejsze :D

reklama
Napisze Wam co mi sie dzisiaj przydarzyło. Ale koza ze mnie nie moge :p :p :p
Wiec rano Bartosz zarzyczył sobie butle, wiec pomyslałam ze sparze sobie drugą zamin on zje. Woda zaczeła sie gotować, wiec poszłam i wyłaczyłam. Wstaję za 2 godziny i cos smierdzi ??? ??? ??? ja do gara a tam :o :o :o placek z purchlami z napisem Avent, poza tym smok od butli w całosci, ale tez zaczal sie rozpuszczac i smoczek ??? ??? ??? mysle co jest :o :o :o patrze, a ja zmniejszyłam gaz i tak sie gotowało przez 2 godziny >:D >:D >:D

nie bede komentować, bo nie ma co O0 O0 O0

Do góry