reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Oj Olcia ja też mam nadzieję, że szybciej. Nie uśmiecha mi sie znowu 14 godzin sie męczyć. Chociaż z dwojga zlego to wolę nawet i 20, ale naturalnie.

Karola wydaje mi się że przy drugim dziecku to bedzie Ci łatwiej hmm a może się mylę ;) moze wiesz co nas czeka
i bardziej się boisz niż my niczego jeszcze nieświadome ;) ło matko ...

Madzia no widze że kolejna mamusia z 3miasta ;D jak miło!!!

No mnie tylko to nacięcie krocza przeraża brrr :( i jeszcze jedno dowiedziałam się przypadkowo od mojej babci,
która leczy sie u mojej gin że ta nie chce jeszcze niczego głośno mówić ale jeśli Olcia
bedzie tak rosła to ona sie zastanawia nad cc bo twierdzi że z pierwszym dzieckiem powyżej 4kg
bede sie meczyc kurcze musze teraz na wizycie jej zapytac co i jak? Mam nadzieje ze mała
jednak nei bedzie rosła w takim tempie i ominie mnie cc! :(

Karolla spokojnie. Moja kolezanka przy wzroście okolo 160 i wadze przed porodem jakieś 45 urodziła naturalnie maleństwo prawie 4 kg. Nacięcie było oczywiście, ale obydwie całe (no mamusia prawie ;)) i zdrowe. zreszta jeszcze się może okazać, że Olcia przystopuje na końcówce.

Ja bede obstawac że nawet jeśli bedzie miała powyżej 4kg to chce naturalnie
poza tym USG zawsze może sie pomylić zawyżyć wagę o te 200-300 gram!!! A przy moim wzroście
170cm i wadze nie powinnam miec problemów z porodem ... oby!

Babeczki, będzie dobrze :)

ja dzisiaj odebrałam wyniki i jadu na wizytkę o 17:30, posłuchamy, zobaczymy co tam moje maleństwo nowego nawyprawiało. Bardzo mnie ciekawi, czy to, że nie odczuwam teraz żadnych skurczy to normalne.

Widzę że hemoglobina za nisko 10,5 ale badanie IgM wykazała że nie mam tokso :D haha, mocz w porządeczku.

No i od kilku dni strasznie mnie bolą jajniki, tak jak przy owulacji... hmmm chyba to samo jak u Rybki...

Jeszcze 4 h i 20 minutek :D i zobaczę moje bejbi :) jupi!!! ;D

reklama
Ja też jestem ciekawa jak sie mają wasi mali chłopcy zdajcie relacje dziewuchy!!
W nocy miałam krótki ale mocny ból brzucha na szczęście przeszło szybko
czy to mogły być skurcze ? chyba nie bo nie były regularne tylko 1razowe!

Do góry