reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
O proszę to Ty też z Trójmiasta :-) Gdzie będziesz rodzić?? Ja wczoraj byłam w szpitalu w Wejherowie i jestem pod wielkim wrażeniem sal porodowych, miłych położnych i sal poporodowych. Czad :-) Tylko akurat jakaś pani rodziła i troszkę mi się nogi ugięły jak słyszałam te wrzaski hihih. Matko jak to już blisko!!!!

Magduska-No kochana... Ja z moją krótką szyjką to raczej do Wejherowa nie dojadę. ;) Pozostaje dylemat: Zaspa czy Wojewódzki. Jeszcze nie wiem - a w nawale obowiązków pewno zdecyduję w ostatniej chwili, bo niestety nie mam kiedy sal porodowych Trójmiasta i okolic zwiedzić. Zdam się chyba na opinie tych, co już rodziły...

Cześć Babeczki, GRATULACJE DLA NASZYCH MISS!
My właśnie wróciliśmy z objazdu po rodzinie, przywieźliśmy łóżeczko, worek ciuszków i torbę do wózka (sam wózek dostaniemy dopiero na początku marca jak córcia kuzyna ostatecznie z niego wyrośnie).
Juz się ponapawałam ślicznościami, łóżeczko poskręcane stoi w sypialni, a ja padam na nos i ide spać. Kolorowych snów, Lutóweczki!

Hahaha ja tam zamierzam i krzyczeć i paznokci napewno nie obetnę ;-) a co tam :-) Ja będę mieć pamiątkę po porodzie to niech i mąż ma hehehe

reklama
remeny dawaj zdjątka.
a ja nie krzyczałam, tylko raz sietknęłam, ale to chyba normalne. No i teraz jak się udo naturalnie to specjanie przyczeć też nie będę, ale te paznkocoe to dobry pomysł ;) ;D

Do góry